Havanın şahane, katılımın nispeten iyi olduğu çok güzel bir kampı geride bıraktık.
Karavan erbabı abilerimiz, kardeşlerimizin de gelmesi biz çadırcıları karavan konusunda acaba bizim için de karavan zamanı geldi mi diye düşünmeye yönlendirdi.
Ufak bir yürüyüş yaptık ve ormanların ihtişamına tanık olduk.
Gezenbilirden olmayan birisi gece birkaç el silah attı. Sonra gelip çocuklar varmış bilmiyordum. Kusura bakmayın dedi. Bu davranışı ile gönlümüzü kazandı.
Yeni dostlar edindik. Onlarla bir sonraki kampta görüşmek ümidiyle ayrıldık.
Fotoğraf ve videoları daha sonra paylaşacağım.
Merhaba Efe bey ne kadar güzel zaman geçirmişsiniz gerçekten imrendim.Odun ateşinde pişen etin ve çayın tadına doyum olmaz zaten hele birde böyle güzel bir muhabbet ortamında,doğayla baş başa,şehrin kalabalığından uzak olursa.Kendimi bildim bileli doğa sporlarına,kampçılık,mağaracılık gibi hobilere ilgi duymuşumdur.Ama maalesef hayat telaşı ve imkanlarımın kısıtlı olması nedeni ile böyle deneyimler yaşayamıyorum.Hatta bırakın deneyimi etrafımda bu tür hobilere ilgi duyan bir tek insan bulup muhabbet bile edemiyorum.Tanıdığım herkes şehirde zaman geçirmekten ve bana göre bu sıkıcı,monoton ve doğayla irtibatı tam anlamıyla kopmuş hayatı yaşamaktan son derece mutlu. Bu durum beni çok üzüyor.Yaptığım araştırmalar ve imkanlarım doğrultusunda bu tür aktiviteler için gerekli ekipmanları tedarik etmeye çalıştım.Örneğin çadır,doğa sporlarına uygun sırt çantası,küçük ilk yardım kitleri,matara ve termos,outdoor çakı ve bıçaklar,magnezyum çubukları,multi tool,kafa ve el fenerleri,termal battaniye,pusula,düdük vs.Bu hazırlıkların dışında kendimi teorik olarak da geliştirmeye çalışıyor ve sürekli olarak bu konularla alakalı bilgi edinip yeni şeyler öğreniyorum.Umarım bir gün bende aranıza katılabilirim.Hatta aranıza katılabilmek en büyük tutkum haline geldi desem daha doğru olur neyse lafı fazla uzattım kendinize iyi bakın.Doğada nice mutlu anılarınızın olması dileği ile bütün gezenbilir ailesine selamlarımı gönderiyorum.Geçtiğimiz haftasonu Ercuva yaylasında yaptığımız kamp etkinliğine zaman ayırıp gelen herkese teşekkür ederiz.
Kampla ilgili fotoğraf ve anılarımızı bu başlık altında paylaşalım.
Selam ve Sevgilerimle
Efe Karaismailoglu
Merhaba Efe bey ne kadar güzel zaman geçirmişsiniz gerçekten imrendim.Odun ateşinde pişen etin ve çayın tadına doyum olmaz zaten hele birde böyle güzel bir muhabbet ortamında,doğayla baş başa,şehrin kalabalığından uzak olursa.Kendimi bildim bileli doğa sporlarına,kampçılık,mağaracılık gibi hobilere ilgi duymuşumdur.Ama maalesef hayat telaşı ve imkanlarımın kısıtlı olması nedeni ile böyle deneyimler yaşayamıyorum.Hatta bırakın deneyimi etrafımda bu tür hobilere ilgi duyan bir tek insan bulup muhabbet bile edemiyorum.Tanıdığım herkes şehirde zaman geçirmekten ve bana göre bu sıkıcı,monoton ve doğayla irtibatı tam anlamıyla kopmuş hayatı yaşamaktan son derece mutlu. Bu durum beni çok üzüyor.Yaptığım araştırmalar ve imkanlarım doğrultusunda bu tür aktiviteler için gerekli ekipmanları tedarik etmeye çalıştım.Örneğin çadır,doğa sporlarına uygun sırt çantası,küçük ilk yardım kitleri,matara ve termos,outdoor çakı ve bıçaklar,magnezyum çubukları,multi tool,kafa ve el fenerleri,termal battaniye,pusula,düdük vs.Bu hazırlıkların dışında kendimi teorik olarak da geliştirmeye çalışıyor ve sürekli olarak bu konularla alakalı bilgi edinip yeni şeyler öğreniyorum.Umarım bir gün bende aranıza katılabilirim.Hatta aranıza katılabilmek en büyük tutkum haline geldi desem daha doğru olur neyse lafı fazla uzattım kendinize iyi bakın.Doğada nice mutlu anılarınızın olması dileği ile bütün gezenbilir ailesine selamlarımı gönderiyorum.
Güzel bir kamptı, emeği geçenlere teşekkürler.Havanın şahane, katılımın nispeten iyi olduğu çok güzel bir kampı geride bıraktık.
Karavan erbabı abilerimiz, kardeşlerimizin de gelmesi biz çadırcıları karavan konusunda acaba bizim için de karavan zamanı geldi mi diye düşünmeye yönlendirdi.
Ufak bir yürüyüş yaptık ve ormanların ihtişamına tanık olduk.
Gezenbilirden olmayan birisi gece birkaç el silah attı. Sonra gelip çocuklar varmış bilmiyordum. Kusura bakmayın dedi. Bu davranışı ile gönlümüzü kazandı.
Yeni dostlar edindik. Onlarla bir sonraki kampta görüşmek ümidiyle ayrıldık.
Fotoğraf ve videoları daha sonra paylaşacağım.
Biz Cuma akşamı kalıp iş nedeni ile cumartesi sabah dönmek zorunda kaldık. Tekrar görüşmek dileği ile
Sizleri tanıdığımıza çok sevindik.
Biz başladık ama gezenbilir sessizVarmı bu seneki kampla ilgili bir sevindirici haber