Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009)
Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009)
Merhaba,
Harika bir gezi oldu bence, katılan ve organizasyonu yapan herkese teşekkür ederim.
İnsan kendine sormadan edemiyor "daha önce niye katılmamışım?" diye.
Güler yüzünüz, organize çalışmanız ve her şey için teşekkürler.
Yalnız kandırıldığımı hissettiğim tek bir nokta var o da şu; finale kadar kalırsanız Piyerloti'de "Geleneksel Gezenbilir Sıçraması" yapacağız denmişti ama olmadı
Merhaba arkadaşlar, nefis bir gezi oldu ve müthiş keyif aldım. Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Neden bilmiyorum ama, çektiğimiz yerleri çekmektense gruptaki arkadaşların o doğal hallerini çekmekten çok daha büyük keyif aldım...
Fotoğrafçının fotoğrafı olmazmış ama bu gezide olacak artık )
Gezenbilir ailesine, katılanlara ve düzenleyenlere bu güzel gezi için çok teşekkür ederim. Fotograf makinem yoktu ama hafızalarımıza kaydettik o güzel istanbul manzaralarını ve birlikte gezip bildiğimiz arkadaşlarımızı.
Şimdiye kadar gönderilen fotograflardan da çeken arkadaşlarımızın çok iyi işler çıkarttığını görebiliyorum.
Sevgili şefim Elf sana da çok teşekkürler. Hasta halinle bize yorulmadan rehberlik ettin. Grubta seni utandırmadı sanırım. Beraber güzel bir gece geçirdi