Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)
Sevgili Arkadaşlar,
Bende Aile olarak uzun bir aradan sonra tekrar katılmaya çalışacağım, otellerin tamamı ile görüştüm ve maalesef dolular.. şayet yer bulabilirsem, eşim ve 2 kızım ile beraber gelmeyi düşünüyoruz. gelemez isekte, sağlık olsun diyelim ve sizlere canı gönülden bol neşeli eğlenceli hafta sonu kampları dileriz. her şey gönlünüzce olsun, sevgiler..
Kemal Sarıgül
mserdemir' Alıntı:
uyumak için aracın içine girip taki sabah olup araçtan çıkana kadar aracınızı çalıştırıp kaloriferinizi açarsanız sıkıntı olmaz fakat kalın battanıye kalın kazak falan sakın düşünmeyin bile berbat bir gece sizi bekliyor olacaktır.çunku aracın içi dışarıdan çok daha soguk olacaktır.
size kesinlikle katılıyorum, araçda camın soğukluğu,haraket kabıleyetı azlıgı adamı mahvedıyor
Tavsiyeniz o zaman ya tulum temin edip arabada yatmak yada
sabaha kadar aracı çalıstırıp kaloriferle muhafaza olmak...
Bu konularda pek bilgim olmadığım için çok soru soruyorum ama
Peki Sabah kadar Araç Çalıssa Bi sorun olur mu?
Ne kadar Tüketimi olur? (Ş.İçinde 100 km /10 LT tüketimi var)
Cumartesi Gecesi nasıl bi etkinlik oluyor Ateş/Müzik vs.
Birde alkol alınabilecek mi ?
Yiyeceklerimizi kendimiz getiriyoruz galiba.
araç konusunda teknik bilgileri arkadaşlar vereceklerdir. uyku tulumuda olsa araç içinde araç içi ısınmadığı müddetçe uyku tulumuda işe yaramayacaktır. ateş olacak yiyecekleri kendiniz getiriyor yada otelden temin edebiliyorsunuz öğün aralarında yiyecek içeceklerinizi temin edin yinede alkol alan arkadaşlar yanlarında getiriyor.
teşekkürler. aslında bende gelmeyi çok istemekteyim. ailem ile gelecek olduğum için onları hastalamamak adına otel tercih etmek istedim. otel ile görüşüyoruz. bugün haber verecekler.. yok olmadı aslında o koşullara uygun standartlarda çadırımda var,özel olarak amerika dan getirttiğim, lakin ısıtmak için sabaha kadar jeneratör çalıştırmam gerekecek ki, çevreye rahatsızlık vermeyeyim istiyorum.. yoksa benim çadırım yörük obası gibi olacak dediğim gibi kısmet.. gelemez isimde gönlüm sizlerle olacak.. sevgi ile herkese selamlar diliyorum..
kemal abi büyük ise çadırın dediğin gibi ısıtmak zor olur ee aileyle geliyorsun otel istemek en doğalı ama seni uzun zamandan sonra görmek güzel olurdu 2 yıl önce festivalde karşılaştık en son umarım gelebilirsiniz gelemezsenizde sizde sevgiyle kalın sevgi ve saygılar
Ender bey,
otel sahibi Ahmet bey odaların 10 ununda sizin tarafınızdan rezervasyon yapıldığını söylemekte. şayet bugün gün içinde rezervasyon iptali olurda oda açılırsa ben almayı isterim. yok olmazsa zaten seyehatimi iptal edeceğim..
selamlar
Kemal Sarıgül
0533.954 30 40
KEMALS42' Alıntı:
Ender bey,
otel sahibi Ahmet bey odaların 10 ununda sizin tarafınızdan rezervasyon yapıldığını söylemekte. şayet bugün gün içinde rezervasyon iptali olurda oda açılırsa ben almayı isterim. yok olmazsa zaten seyehatimi iptal edeceğim..
selamlar
Kemal Sarıgül
0533.954 30 40