Ynt: Gezenbilir 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)
Arkadaşlar günaydın,
Bu faaliyete katılmak için bir ön gereksinim var mı acaba ?
Sitede yeniyim, düzeni, işleyişi bilmiyorum.
İstanbuldayım, Cumartesi sabahı aracıyla ulaşım sağlayacak arkadaşlardan yol arkadaşı kabul edecek varsa ben de katılmak isterim.
(Cumartesi gidiş, pazar dönüş)
Musait yer varsa 2 kişi de gelebiliriz
Edit: Cuma günü akşam dersim olduğundan Cuma gece geç saatte yola çıkacak varsa o da olur. (Saat 22:00 gibi)
Meraba;2 kişi katılacağız/bir çadır/bi araç 4x4 (2 erkek) Trabzondan geleceğim için ancak C.tesi öğleden sonra kampa katıla bilirim.İyi olur dileklerimle.
GEZGİNER' Alıntı:
Meraba;2 kişi katılacağız/bir çadır/bi araç 4x4 (2 erkek) Trabzondan geleceğim için ancak C.tesi öğleden sonra kampa katıla bilirim.İyi olur dileklerimle.
Arkadaşlar geçen kış için hazırladığım fakat hiç bir etkinliğe katılamadığım 4x4 aracımı (suzuki Grand Vitara) Bu yıl kışa girmeden sattım. Şu an Audi A6 Quattro Karlastikleri takılı aracım var bu araçla Kamp yerine ulaşım sağlamam mümkünmü ? .
Diğer bir konuda sanırım oteller dolu (Yeni bir otelle anlaşılması durumunda bilgi verilecekti) bu durumda eşim ve 5 yaşındaki kızımı kampa getirmem pek mümkün görünmüyor. Cumartesi sabahı istanbuldan hareket için herhangi bir buluşma noktası ve zamanı varmıdır(yer&saat) Kamp noktasını bulamam yada tek başına yolculuk tehlikeli olabilir diye düşünüyorum (Volkan-İst).
Güncel istektir
Kimseyi tanımadığmdan kimseye teklif de edemiyorum
Aracında musait yeri olup da misafir kabul edecek varsa ben de gelebilirim
officer' Alıntı:
Arkadaşlar günaydın,
Bu faaliyete katılmak için bir ön gereksinim var mı acaba ?
Sitede yeniyim, düzeni, işleyişi bilmiyorum.
İstanbuldayım, Cumartesi sabahı aracıyla ulaşım sağlayacak arkadaşlardan yol arkadaşı kabul edecek varsa ben de katılmak isterim.
(Cumartesi gidiş, pazar dönüş)
Musait yer varsa 2 kişi de gelebiliriz
Edit: Cuma günü akşam dersim olduğundan Cuma gece geç saatte yola çıkacak varsa o da olur. (Saat 22:00 gibi)
.:_WoLKaN_:.' Alıntı:
Arkadaşlar geçen kış için hazırladığım fakat hiç bir etkinliğe katılamadığım 4x4 aracımı (suzuki Grand Vitara) Bu yıl kışa girmeden sattım. Şu an Audi A6 Quattro Karlastikleri takılı aracım var bu araçla Kamp yerine ulaşım sağlamam mümkünmü ? .
Diğer bir konuda sanırım oteller dolu (Yeni bir otelle anlaşılması durumunda bilgi verilecekti) bu durumda eşn hareket için herhangi bir buluşma noktası ve zamanı varmıdır(yer&saat) Kamp noktasını bulamam yada tek başına yolculuk tehlikeli olabilir diye düşünüyorum (Volkan-İst).
Volkan Bey merhaba
Gidilecek yer Kartalkaya yolu üzerinde olduğundan yollar sürekli temizleniyor......Bir sıkıntı yaşamazsınız........Üstelik Audi Quattro kar lastikli........bir nevi 4 çeker....... ;D
Önceki sayfalarda bir link vermiştim......Bölgedeki otel, motel, pansiyon telefonlarını içeren.......Bölgede organizasyonun anlaştığı Köroğlu konağından başka, Baysal otel, Dağevi ve İl özel idaresinin tesisi olmak üzere irili ufaklı pek çok konaklama imkanı var.......
Önceki sayfalarda organizasyon komitesinden Competus (Murat Albayrak) irtibat telefonlarını yayınlamıştı........... Bir sorun olursa bu telefonlardan irtibata geçebilirsiniz...........Bir sorun olacağını da zannetmiyorum.........