Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğrafı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mavimor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,858
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğrafı

Bu arada araçları ile gelecek olan arkadaşlara bir otopark öneriside benden ;D Beşiktaş Halk Pazarının yanında İSPARK'ın 24 saat açık otoparkı mevcuttur. bilginize. ;)

Etiketler

Arkadaşlar iyi bir haber daha http://www.dmi.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx?m=ISTANBUL adresinde de göreceğiniz üzere bu akşam 21°C olarak gözüküyor ;) :D

[attachment=1]

Katılımcı listesi:

01- Mustafa Tekiner
02- Emine Tekiner
03- Caner Cangül
04- Sedat Açıl
05- Ufuk Sarnık
06- Pınar Karaçar
07- Mustafa Eraslan
08- Şener
09- Amina + 1 ( Emrullah )
10- Koza Yardımcı
11- Ercan Akgül
12- Esra Akeroğlu
13- Berk Saraç
14- Behiç Bülent Dağdeviren
15- Nilsun Şahin
16- Gökhan Delibalta
17- Filiz Nur Ergeçgil
18- Funda Erhan
19- Selma Çırak
20- Serdar Tanriverdi
21- Can Ekler
22- Seval Duban
23- Kadir Sumerkent
24- Belma Ibrahimbaş
25- A.Kadir Arsu + Yasemin Şimşek + Emine Koçak
26-Gülbin Bahar
27- Murat ÖZ

Toplam 30 kişi

sizleri saraçhane etrafında çekim yaparken gördüm ve ismini sormayı akıl edemediğim bir üyenizden öğrendim. O an içimden geçen şey şuydu "ben bi koşu makinemi alıp geliyim" :smiley: istanbulda yaşıyorum, konyada okuyorum fakat fotoğraf çekmek için istanbulda bir ekibe dahil değilim, ne kadar özledim bilemezsiniz, imrendim, kıskandım :smiley: en kısa zamanda bir tane etkinlik olsun isterim bu sefer katılmak ve sizlerle birlikte çekim yapmak için...

Oyy oyy ayaklarıma kara sular indi. Ama değdi yani :smiley: Heralde ilk eve ulaşan benimdir. Sahur yapıp hemen yaticiiim :smiley:

ckartal, keşke makineyi kapıp gelseydiniz :smiley: Bazı arkadaşlar hala dışardalar, geziyorlar...

Ben yeni eve geldim... Bu sefer arkadaşlar çok yemedik, hatta ben ayrılana kadar hiç yemedik :D

Çektik, dolaştık, yürüdük,çektik... :smiley:

Yanımızdan geçen herkesin dikkatini çektik... Malum gece fotoğrafı ve hepimizin ellerinde kocaman tripodlar, takılı makineler, öyle ordu gibi 30 kişi yürüdük... :D Kimisi gazeteci misiniz diye sordu, kimisi program mı çekiyorsunuz, kimisi turist sandı bizi... Kimisi de '' Bizim bir Libyalı konuğumuz var, şarkıcı, onu çekmeye mi geldiniz ?'' diye sordu... :D

Her zaman ki gibi çok güzeldi...
Katılan herkese teşekkürler, en kısa zamanda tekrar bir etkinlikte buluşmak dileğimle. :smiley:

Bu etkinliğe ait yazıları ve fotoğrafları <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16359.0">İstanbul'u Gece Fotoğrafladık Ama İstanbul'a da Fotoğrafa da Doyamadık!...</a> isimli konudan takip edebilirsiniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,812
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri