Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008)
Ynt: Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008)
Ustalar, çıraklar, acemiler fotograflarını yayınladılar. Hepsi bir birinden güzel. Söylenecek " tek şey " etkinliği hazırlayan, katılan ve çektikleri güzel fotografları bizimle paylaşan her keze " teşekkür etmek " her halde. Sağolunuz, varolunuz.
Grubun en amatörü olan " ben " de bir iki kare ekliyorum. Aslında çekincem var fotograf eklemeye ama o gece set üstüne çıkmayanlar manzarayı görsünler istedim.
fotoğraflar muhteşem.emeği geçen herkesin eline,gözüne sağlık.Kadir Abi senin fotoğraflar da on numara olmuş, eline sağlık.sen de amatörsen...... diyecek söz bulamıyorum.
Kadir abi en çok Emine sevindi fotoyu görünce Özellikle teşekkür etmemi söyledi, bir o kadar da ben teşekkür ederim. Bakış açına, gözüne, eline sağlık ne diyeyim
Tühh yaa keşke ben de çıksaydım.
Ama yürümekten ayaklarımız toynak gibi oldu valla oraya çıkacak gücü bulamadım kendimde.
Kadir abi ellerine sağlık dört dörtlük olmuş.