Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 202
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,198
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

insan birşeyi çok istediğinde olmazmış gerçekten yerinde ve doğru bir söz.bu aktiviteyi çok istemiştim ama nasip değilmiş..
şu anda aldığım bir telefon üzerine cumartesi akşamı istanbul da yakınımın düğünü olduğunu öğrendim hatta takıldım başka bir gün bulamadınmı diye...
başta sedat bey e tüm ilgilenenlere biz yedekler için ta bolu ya yer ayarlamaya gidenlere tahmin ediyorum benim yerime birileri bulunacaktır eğer bir düzenini bozduysam çok özür dilerim...sizlerle tanışmak aynı dili konuştuğumuz kişilerle olmak gerçekten güzel olacaktı inşallah birdahakine....sağlıcakla kalın............kardeşiniz serhat yıldırım...

aç tavuk kendini tahıl ambarında görürmüş.. Akşam rüyamda kar pantalonu - kayak malzemesi seçiyordum.. Mert in eklediği bu fotoğraflara baktıktan sonra yatınca normal tabi :D
Ama normal olmayan ben siz kayarken büyük ihtimal ameliyatta olacağım.
Arkadaşlar gayet sudan birşekilde koptu bağlar çoğunuz biliyorsunuz (dans ederken)
Aman ne olur çok dikkat edin kendinize. Çekilecek dert değil.

Esra hanım geçmiş olsun.Önce sağlık.Bu kış kampı 1. si olacak daha bunun 2.3.4.......100. sü olacak.Bir sonrakinde çıkartırsınız acısını.
Bu arada bu hafta soğuk hava ve kar geliyormuş.Şu anda kartalkayada kar kalınlığı 2m.Hafta sonuna kadar ne olur acaba.Araçlarda zincir bulundurmayı ihmal etmemek lazım.

eftaLYa' Alıntı:
aç tavuk kendini tahıl ambarında görürmüş.. Akşam rüyamda kar pantalonu - kayak malzemesi seçiyordum.. Mert in eklediği bu fotoğraflara baktıktan sonra yatınca normal tabi :D
Ama normal olmayan ben siz kayarken büyük ihtimal ameliyatta olacağım.
Arkadaşlar gayet sudan birşekilde koptu bağlar çoğunuz biliyorsunuz (dans ederken)
Aman ne olur çok dikkat edin kendinize. Çekilecek dert değil.

çok geçmiş olsun :(

yol' Alıntı:
Bu arada otele acilen ödeme yapılması gerekiyor, ilk mesajda yer alan hesap numarasına ücretlerin bir an önce yatırılması gerekmekte... Tekrar hatırlatmakta fayda var;

Oda ücretleri
5 kişilik odada kişi başı ücret (Cumartesi gecesi)55 TL (Cuma - Cumartesi)95 TL
4 kişilik odada kişi başı ücret (Cumartesi gecesi)60 TL (Cuma - Cumartesi)100 TL
3 kişilik odada kişi başı ücret (Cumartesi gecesi)65 TL (Cuma - Cumartesi)105 TL
2 kişilik odada kişi başı ücret (Cumartesi gecesi)75 TL (Cuma - Cumartesi)115 TL
Çadır kuracaklar için kişi başı (Cumartesi gecesi)40 TL (Cuma - Cumartesi)70 TL

MK51' Alıntı:
Nescafe'ye çok teşekkür ederiz... :D Acaba biraz da 2si1 arada bulmak mümkün mü?... ;)

İsteyene 2si1 arada, dileyene 3ü1 arada :smiley: Her ikisinden de fazlasıyla yetecek kadar var... Bu arada söylemeyi unutmuşum, otelde zaten çay kahve ikramı yapılacak. Nescafe'nin göndermiş olduğu hazır kahveler kayak, trekking, fotoğraf veya offroad gezileri sırasında molalarda içilecek olup, herkese termos veya mug'larını getirmelerini tavsiye ederim ;)

Arkidişler,bende geliyorum,son dk süpriz birşey çıkmaz inşallah,beni nerye yazarsanız yazın heryerde yatarım,çadır veya benim ufaklığın arkası ev gibi zaten farketmez.:smiley:

Tuğsan, seni Tabanway Off-Road Grubuna yazıyoruz ;D

Seve seve yedek tişörtler kıyafetler hazırladım bile,yürüyüş yapıcaz söz verdim biliyorsunuz.Hemde yediklerimizi yakarız malum mangallar havada uçuşacak gibi geliyor. ;D ;D ;D

Geçen hafta içi İstanbula geldiğimde beni misafir eden, Sedat ve Mert bey, Bambina ve Seval hanımdan özür dileyerek bende kendi memleketimdeki bu organizasyona katılamayacağımı bildiririm :( Ayrıntıları görüştüğümüz gün bir aksilik olmazsa katılmayı herkesden çok istediğimi belirtmiş proğramımı ayarlamaya çalıştığımıda eklemiştim. Aksilik bu aynı tarihde resmi bir davet üzerinde Baküde olmam gerekiyor. Katılan arkadaşlara sınırsız eğlence diliyorum :smiley: Kalbim sizinle. Nescafeyede desteğinden dolayı ve buna vesile olan arkadaşlarada teşekkürlerimi sunarım... Ve umarım bir gün bir yerde mutlaka beraber oluruz.
Selamlar İlhami

Daha önceden gezenbilirin gezilerine katılmadığım için pek bilemiyorum ama o tarihlerde bir arkadaşımızın otelin birkaç km ötesindeki yayla evinde olacağız. Programınızda bir offroad gezisi de olacaksa biz de katılmak isteriz. Mümkün müdür?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri