Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tayfunsozer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 335
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,433

tayfunsozer

Kamp III
Yer
Çengelköy-İstanbul
Değerli Ferozacı Dostlar.
Çaşitli konularda paylaşımda bulunmak ve sohbet edebilmek için bu başlığı açtım.Belli konular için açılan başlıkları işgal etmemek ve konuları dağıtmamak için buradan devam edebilirmiyiz.

Sevgi ve saygılarımla
Tayfun Sözer

Dilerseniz Nisan ayı etkinliklerimiz için düşüncelerimizle başlayabiliriz.
İğneada Günübirlik veya Kamplı gezi...

Günü birlik gidersek bana günün büyük bir kısmı yolda geçer gibi geliyor.Eğer çamurda da oynarsak yorgun olarak gece geç vakit dönüş yapmamız gerekicek.Diğer seçenekler, arazide oyalanmaksızın sadece gezi biçiminde bir etkinlik veya daha yakın bir yerde arazili bir etkinlik ya da her ikisini de yapabilicek kamplı bir etkinlik.Kampcı arkadaşların -5,-10 derecelerde kamp yaptığını düşünsek iyi planlamış ve hava koşullarına uygun donanımla bu da yapılabilir diye düşünüyorum.Dostlukla kalınız.

Etiketler
Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi

Tayfun bey, umarım istediğiniz bir güzellikte etkinlik düzenlersiniz. Bu arada selamlar, sevgiler.

Tayfun ağbi bu bölümü açmakla ne iyi yaptın..İlk sohbet konusu benden gelsin... :smiley: :smiley:
Fotodaki adam ne yapıyor?.. ;D :D ;D
Rıdvan hocayı tanıyan dostlar bu soruyu kolaylıkla bilecek...
;D

14478180.jpg

SÜVARİ' Alıntı:
Tayfun bey, umarım istediğiniz bir güzellikte etkinlik düzenlersiniz. Bu arada selamlar, sevgiler.

Değerli Talha Bey sesinizi duymak güzel.Yüreğindeki güzellikleri paylaşmak isteyen herkesi burada duymak isteriz.Sağlık ve dostlukla kalınız.

Saygılarımla.
Tayfun Sözer

OOOO Aman HOCAM buyrun buyrun soyle bir guzel yerlesin gezenbilir gurubuna.....aman hocam etme hocam ben ettim sen etme hocam....
Nefesinizin guclu olduguna dair sayeler duymaktayiz.... fakat bu nefesi 2 .( salih Dalci ) beyimizin dedigi gibi 1 haftalik ufluyormusunuz...
hatta bir duyuma gore su an Hafiz dostumuz ( Baran 34 ) e gereken ilk mudahale ve sonrasinda saz esliginde bir turku ve son olarak Feroza duasi uflemektesiniz...aman ne olur 2 haftalik olsun... ( mumkunse) Seni aramizda gormek bana ayri bir keyif verdi....HOSGELDİN Hocam..

Tge

Rıdvan usta almış sazı eline söylüyor yanık yanık ;D
sesi yanık, nefesinin de güçlü olduğunun duyumlarını aldık ;D
daha bizzat kendisi ile tanışmak nasip olmadı ama...

FEROZA kullanicisi olarak .olmazlardan biridir Ridvan Hoca ::smiley: hem nefesi hemde el becerisi cok yuksek.

Evet Ferozalara ozgu bir rahatsizlik. bilin bakalm,,,,,[attachment=1]

ABCD0004.jpg

Ersan Beycim İstanbula gelince Nisan ayı için önerinizi olgunlaştıralım.Arkadaşlar benim yazdıklarım düşüncelerim .Uzman olan sizlersiniz.Görüşlerinizi bekliyorum.Cemal Bey Ferudun Bey sesinizi duymak istiyoruz. :smiley:

Saygılarımla
Tayfun Sözer

Arkadaşlar Römork-Karavan yapımı ile ilgili bir topik ekliyorum.Talha Bey Sizin ilgi alanınızda görmediyseniz bakmanızı tavsiye ederim.

Tayfun Sözer

http://www.4wdmonthly.com.au/forum/showthread.php?t=37552&page=11

Tayfun Bey,

Kırklareli, Demirköy, İgneada, Longoz Ormanlarına 6-7 kere gitmişliğim var, hatta bazıları cumartesi günü günübirlik. Eğer iyi organize olabilirsek, yolda az durursak, sabah erkenden yola çıkıp, varsa longoz ormanlarında çamurlara batıp, sahile çıkabilir, ateş yakar birşeyler yer geri dönebiliriz, bence gün yeter. Eğer iyi uyku tulumları varsa, gece konaklamanında çok büyük bir sorun olacağını sanmıyorum, tabii ki geceleri soğuk olur ama büyük bir ateş etrafındaki güzel sohbette biraz soğuk havada olur düşüncesindeyim. Gruptaki arakadaşların çoğunluğu çamurda ve derin derelerde oynamayı seviyor, tam istedikleri gibi bir yermidir ona emin değilim. Bence en iyisi Nisan içinde günü birlik gidip görelim, kamp yapmayı mayısa bırakalım derim.
Sivriler Köyünün ıssız sahili
[attachment=1]

sivriler sahil1.jpg

Bence uygun.Arkadaşlar görüşlerinizi bekliyoruz.Uygun bulunursa çoğunluğun katılabileceği bir tarih belirliyelim. Ah ! gelemedim kaçırdım diyen arkadaşlara bir fırsat daha veriyoruz. :D

Saygılarımla,
Tayfun Sözer

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR