Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takipleriniz ve destekleriniz için çok sağolun. Kul sıkışmayınca Hızır yetişmez derler vallahi doğruymuş Açıkçası dolaplar ile ilgili birkaç kafama takılan şey var. Şimdi ben boydan boya kapağı üste açılır dolap yapmayı düşünüyorum arkasından kablo kanalıyla elektrik sistemi geçecek böylelikle istenilen zaman yeni hat çekmede veya olan hatta müdahale etmede problem olmayacak. Fakat hocam şöyle bir sıkıntı içerisindeyim. Camlardaki manzaramı kaybetmek istemediğimden dolapları olabildiğinde küçük yapmak istiyorum(Derin fakat dar olacak şekilde). Kapakların açık kalması için pistonlar mevcut ama o pistonların yerleştirilebilmesi için minimum dolap ölçüsü ne olmalı bir türlü bulamadım hiçbir yerde. Acaba bu konu hakkında bilginiz var mıdır ? Yada öyle yapmak yerine şunu şunu kullan şöyle yap diyebileceğiniz bir şey ?Örnek dolap fotoğrafını ekledim, şimdiden tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. [ATTACH=full]643711[/ATTACH]
Takipleriniz ve destekleriniz için çok sağolun. Kul sıkışmayınca Hızır yetişmez derler vallahi doğruymuş Açıkçası dolaplar ile ilgili birkaç kafama takılan şey var. Şimdi ben boydan boya kapağı üste açılır dolap yapmayı düşünüyorum arkasından kablo kanalıyla elektrik sistemi geçecek böylelikle istenilen zaman yeni hat çekmede veya olan hatta müdahale etmede problem olmayacak. Fakat hocam şöyle bir sıkıntı içerisindeyim. Camlardaki manzaramı kaybetmek istemediğimden dolapları olabildiğinde küçük yapmak istiyorum(Derin fakat dar olacak şekilde). Kapakların açık kalması için pistonlar mevcut ama o pistonların yerleştirilebilmesi için minimum dolap ölçüsü ne olmalı bir türlü bulamadım hiçbir yerde. Acaba bu konu hakkında bilginiz var mıdır ? Yada öyle yapmak yerine şunu şunu kullan şöyle yap diyebileceğiniz bir şey ?
Örnek dolap fotoğrafını ekledim, şimdiden tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
[ATTACH=full]643711[/ATTACH]
Tüm Sosyal Medya Hesaplarımız