Geleneksel Baharı Karşılama Gezisi için Yine Poyrazlar'a mı Gidelim?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orsaalabanda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,270
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orsaalabanda

Zirve
Baharı karşılama gezisi için yine Poyrazlara mı gidelim, yoksa başka bir yer mi düşünelim?

Etkilemek gibi olmasın ama ben hep aynı yere gitmekten biraz sıkıldım gibi.. Benimle aynı düşüncede olanlar var mı?

Şüphesiz Poyrazlar çok güzel bir yer.. Artık evmizde gibi rahat oluyoruz orada. :smiley: Ama değişik bir yer olsa fena mı olur? Kafamda her hangi bir alternatif yok.. Yalnızca fikir cimnastiği..

Etiketler
Ynt: Geleneksel Baharı Karşılama Gezisi için Yine Poyrazlar'a mı Gidelim?

Ben seviyorum orayi. Tarih uyarsa gelirim.
Ayrica hep ayni noktada kalinmasina gerek yok. İlerilerde cok daha guzel yerler var. Tabii herkese uyar mi bilemem.

İnönü yaylası olabilir...

Poyrazlar Atlas'ın bu ayki rota önerileri kitapçığına da girmiş... Ne olacak bu Adabazarlılarla bizim sonumuz?.. :smiley:

Bir de yukarılarda olan ve Poyrazlar'dan daha büyük olan Taşkısığı denilen bir yerden bahsediliyor. Ne ola ki acep? Adabazarlı arkadaşlarımız neden bilgilendirmiyor bu konuda bizi?

Yalovada, Delmece yaylasını unutmayın..

Orası da güzeldir ama Poyrazların yanına yaklaşamaz Cem.

Atilla hocam Ve Haldun yayla dediler.

Cem Poyrazlar dışında bir yer
İnsel Poyrazlar
Atilla Yayla-Delmece
Haldun Yayla-İnönü

mayıstosböce' Alıntı:
Orası da güzeldir ama Poyrazların yanına yaklaşamaz Cem.

Atilla hocam Ve Haldun yayla dediler.

Cem Poyrazlar dışında bir yer
İnsel Poyrazlar
Atilla Yayla-Delmece
Haldun Yayla-İnönü

Ben bir daha poyrazlar diyorum. :D

Forumdaki "Poyrazlar lobisi" çok güçlü, hiç şansımız yok gibi... ;D
Yaylacılar olarak "sivil itaatsizlik" mi başlatsak acaba... :D

Teoman la Aslan Ahmet gelse kafa kafaya olursunuz, bu gerçeği,farketmen güzl olmuş,gerçi sen daha karavanla poyrazların sefasınıda süremedin.

mayıstosböce' Alıntı:
Teoman la Aslan Ahmet gelse kafa kafaya olursunuz, bu gerçeği,farketmen güzl olmuş,gerçi sen daha karavanla poyrazların sefasınıda süremedin.

Poyrazların sefası mı oluyormuş... ;D

Sen hep çadırda uyandın,şöyle camdan dışarı bakarken, içerde çay demlenmiş,kahvaltı hazırlanmış bir halde sefa sürdünmü.Çadırla gelen olmadığı için rahat yazayım,şöyle güzel bir bahar yağmuru gelip geçse,ot kokusunu hissetsen dışarı çıktığında.

mayıstosböce' Alıntı:
Sen hep çadırda uyandın,şöyle camdan dışarı bakarken, içerde çay demlenmiş,kahvaltı hazırlanmış bir halde sefa sürdünmü.Çadırla gelen olmadığı için rahat yazayım,şöyle güzel bir bahar yağmuru gelip geçse,ot kokusunu hissetsen dışarı çıktığında.

Simdi mi gitsek ne? Hele o golun yaninda kahvalti etmek cok guzel. Bir de kazlari ozledim. :D

:smiley: Ben İnsel görmeyince diğer Poyrazlar lobisi laf atar diye yazmıştım ama gel gör ki İnsel buralarda imiş :smiley:

Ben bunları yazarken Poyrazları istiyormuşum gibi algışandığının farkındayım amacım da ortalığı kızıştırmak zaten ;),tabi ki tercih meselesi ama ben yaylaları isterim,yaylaya gidiyorsunuz ve gerçekten ilk bahadarda doğanın göbeğinde uyanıyorsunuz,sizi uyandıran yanınızdan geçen bir araba sesi değilde kuş sesi oluyor(yada sucuk kokusu ama söz erkenden yapmayacağım yaparsam da uzakta yapmaya çalışacağım Cem seni de uyandırmam korkma),tatlı serin oluyor ve bizbize oluyoruz,en son Ferhat ve eşi ile Karagöl yaylasına gittik daha öncesinde İnönü,en güzel kamplarımdan dı,sanırım Şirin ailesi de benim gibi defalarca gitmek ister,isim olarak zikretmiyorum ama yaylalar harika olur,birde bunu ilk defa yaşayacak arkadaşlar da olacağını düşünüyorum.

İnönü yaylası...

DSCN0156.jpg

Tarih de belli degil aslinda. Ama yazin yaylalar daha iyi olur gibi geliyor. :smiley:

yayyylalar.... yayyyyylalar..... :D ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri