Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (06 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunuscom Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,013

yunuscom

Ana Kamp
Yer
istanbul
Gİttik, gördük, geldik ;)

Çok zevkli bir etkinlik oldu, bizede bu organizasyonda emeği geçen bütün arkadaşlara tesekur etmek lazım oldu.Ama ayrıca özellikle Zerrin arkadaşımızın bizi eniyi şekilde ağırlamak adına gösterdiği üstün performansı için ayrıca teşekkürü kendi adıma etmek istiyorum ve öyle tahmin ediyorum geziye katılan bütün arkadaşlarda benimle aynı fikirdedir.Bu gezi geleneksel olduğuna göre seneye tekrardan görüşmek ümidiyle.

Etiketler
Ynt: Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (06 Şubat 2010)

hoşgeldinizzzzzz, sefalalar getirdiğinizzz, yunus bey , arkadaşlar yol yorgunu henüz kalkamamışlar siz erken kalkmışsınız anlaşılan, eğlenceli ,keyifli birseyahat olmuştur, inşallah gelecek yıl katılma imkanım olur, arkadaşların paylaşacakları resinlerini bekliyelim, bizde resimlere bakarak, oralara gitmiş kadar oluruz

Geleneksel 3. Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti için Ankara'ya gelen ve etkinliğimize Ankara'dan katılan tüm arkadaşlarıma, Gezenbilir dostlarıma candan teşekkürler ediyorum, sizlerle birlikte olmaktan ve yeni dostlarımızı aramızda görmekten dolayı çok mutluyum. Ankara'mızdan memnun olarak ayrılmış olmanız beni ayrıca çok mutlu etti ..

yunuscom' Alıntı:
Gİttik, gördük, geldik ;)

Çok zevkli bir etkinlik oldu, bizede bu organizasyonda emeği geçen bütün arkadaşlara tesekur etmek lazım oldu.Ama ayrıca özellikle Zerrin arkadaşımızın bizi eniyi şekilde ağırlamak adına gösterdiği üstün performansı için ayrıca teşekkürü kendi adıma etmek istiyorum ve öyle tahmin ediyorum geziye katılan bütün arkadaşlarda benimle aynı fikirdedir.Bu gezi geleneksel olduğuna göre seneye tekrardan görüşmek ümidiyle.

Atayı ziyaret etmek her türk vatandaşının en asri borcu ve vazifesi olmalı vede hiç gitmemiş olan arkadaşlar içinde ciddi bir kayıp diye düşünürüm..
Anıtkabir her seferinde ecdadımıza ne kadar vefa borcum olduğunu hatırlatmakla beraber aslımıza sahip çıkmak adına kuvvetli bir şamar vuruyor insana..

Organizasyon için emeği geçen herkesi kutluyor şahsım ve eşim adına teşekkür ediyorum..

Çok istememe rağmen maalesef işlerim nedeniyle katılamadım ama çok güzel bir gezi olduğuna eminim. Fotoları merakla bekliyorum. Katılan ve organize eden arkadaşlara çok teşekkürler...

Resim çekmediniz mi?

Hastalığım nedeni ile katılamadığım çok istediğim etkinliğimize umarım seneye katılabilirim(biraz iyileşir gibi olunca Zerrin ,Sedat ve Cihan abiyi aradım ama katılacak gücü bulamadım),Istanbuldan katılan arkadaşlara 2 adımlık uzaklıktan eşlik edemediğim için üzgünüm :( ...
Resimlerle avunacağız ,evet dinlenen arkadaşlardan bekliyoruz ;) ...

Çok keyifli ve organize bir gezi oldu. Otobüsü tutan arkadaşa ayrıca teşekkür etmek istiyorum. İsmini şu an unuttum ama ceranus söyleyecektir. Fotoğrafları tab ettirdikten sonra göreceğiz :smiley:

DSCN0154.JPG

DSCN0082.JPG

Ankara yolarına düştük güzel zevkli bir yolculuk ve bizi ankarada bekliyen dostlarımız ve arkadaslarla Güzel geziydi. Ben memmun kaldım katılan herkese teşekkürler ..Ayrıca Ankara sehir ici ulasım konusunda bize yardımcı olan Mustafa Kemal Abimize (MKG) ayrıca teşekkür etmek istiyorum....Yine bizi yalnız bırakmıyan ve yardımcı olan Zerrin Hanıma cok cok teşekkürler...

Çok güzel organize edilmiş ve çok keyif aldığımız bir gezi oldu.Bizi Ankara'yı gezdiren Zerrin'e , Ankara'yı rahat gezmemiz için araba temin eden Mustafa abiye ve otelinde ilgisiyle ve güzel yemekleriyle bizi ağırlayan Cihan beye , geziye katılan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim .

Fotoğraflarla Ankara gezimiz.

DSC_0597.JPG

DSC_0599.JPG

DSC_0601.JPG

DSC_0602.JPG

DSC_0610.JPG

DSC_0626.JPG

DSC_0629.JPG

DSC_0632.JPG

DSC_0644.JPG

DSC_0656.JPG

DSC_0660.JPG

DSC_0665.JPG

DSC_0666.JPG

DSC_0667.JPG

DSC_0668%7E0.JPG

DSC_0695.JPG

DSC_0698.JPG

DSC_0702.JPG

DSC_0756.JPG

DSC_0774.JPG

DSC_0777.JPG

DSC_0794.JPG

DSC_0811.JPG

DSC_0820.JPG

DSC_0825.JPG

DSC_0827.JPG

DSC_0830.JPG

IMG]http://www.gezenbilir.com/galeri/albums/userpics/10290/DSC_0841.JPG[/IMG]

DSC_0871.JPG

DSC_0891.JPG

DSC_0893.JPG

DSC_0905.JPG

DSC_0902.JPG

DSC_0939.JPG

DSC_1003.JPG

DSC_1020.JPG

DSC_1063.JPG

DSC_1138.JPG

Çok anlamlı bir gezi oldu katılan organizasyonda emeği geçen bütün arkadaşları kutluyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR