Geçmiş Olsun İrfan Usta

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koza Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,154
Ynt: Geçmiş Olsun İrfan Usta

yasarergun' Alıntı:
geçmiş olsun

geçen hafta salı günü antakya iskenderun karayolunda seyrederken karayolundan motosikletle karşıdan karşıya refüjdeki kaldırım taşlarını sökerek açılan yoldan geçmeye çalışan ve geçerken sol tarafa bakıp da araç geliyor mu demeden yola dalan 18 yaşından küçük sürücünün kullandığı plakasız ruhsatsız sigortasız hatta faturası bile olmayan bir motosiklete çarptık bizde bir şey yok şükür arabanın hasarı da önemli değil çocuk iki bacak kırığı bir de burun kırığı ile vurduğumuzda orta refüje fırlayarak ölümden şans eseri kurtuldu verilmiş adakası varmış. Tabi bizim de..... Arka taraftan eğer irice bir araç gelse ve bize çarpsa şu an soğukça bir yerden gezenbiliri hayalen ziyaret ediyor olacaktım sanırım.

Sizede büyük geçmiş olsun... :'(

Etiketler

Büyük geçmiş olsun Yaşar kardeşim. Yaralanan kardeşimiz de bir an önce sağlığına kavuşur da hem siz hem kendisi bu olayı atlatmış
olursunuz. Birinin canı yanınca suçlu-suçsuz,haklı-haksız davasından çıkıyor olay...

Zaten biz de karşı tarafın ailesi de öyle bir olaya girmedik çocuğun ameliyatını doktora ulaşıp erken yaptırdık ama insan kızmadan da edemiyor insanın kendisine ailesine ve kendisine çarpanlara bu eziyeti yapma hakkı var mı ? Ölseydi bir ömür boyu kalacak vicdan azabı...

Trafikte kurala uymamanın cezası ölüm. Aynı yolda bu sabah evimin önünde içindeki 7 yolcu ile ters yönde ilerleyen arabaya kamyonet önden bodoslama giriyor 3 ölü orada vardı hastaneye gidenlerin durumunu bilmiyorum. Aynı yolda ters yönden gelen motorluya 2.5 ay kadar oldu korna selektör fayda etmedi sağa bankete çekildiğim halde (banketten sonrası 1.5 metrelik kanaldı) ve durduğum halde adam geldi bana çarptı fren yapmaya bile tenezzil etmiyor motor olunca herşey mübah tüm yollar onların motoru parça parça oldu lada niva varken. Antepte motor geldi lada nivanın sağ kapıya bodoslama girdi artık motor korkusundan arabayı satacağım yaya gideceğim neredeyse

yasarergun' Alıntı:
geçmiş olsun

geçen hafta salı günü antakya iskenderun karayolunda seyrederken karayolundan motosikletle karşıdan karşıya refüjdeki kaldırım taşlarını sökerek açılan yoldan geçmeye çalışan ve geçerken sol tarafa bakıp da araç geliyor mu demeden yola dalan 18 yaşından küçük sürücünün kullandığı plakasız ruhsatsız sigortasız hatta faturası bile olmayan bir motosiklete çarptık bizde bir şey yok şükür arabanın hasarı da önemli değil çocuk iki bacak kırığı bir de burun kırığı ile vurduğumuzda orta refüje fırlayarak ölümden şans eseri kurtuldu verilmiş adakası varmış. Tabi bizim de..... Arka taraftan eğer irice bir araç gelse ve bize çarpsa şu an soğukça bir yerden gezenbiliri hayalen ziyaret ediyor olacaktım sanırım.

Gecmiş olsun Yaşar Hocam.Verilmiş sadakanız varmış.
Yaralı kardeşimizede acil şifalar diliyorum...

Çok geçmiş olsun Yaşar Bey.Antakya'da zaten motorcular cok meshurdur !!! Ama en iyisini samandağlılar yapıyor,şöyle ki,yine böyle bir densiz yuzunden kaza oluyor eger cocukta bısey yoksa cocugu dovuyorlar yok cocukta bısey varsa bizzat yakınlarını dovuyorlar ama buarada hastane masraflarınıda oduyorlar suclu karsısı olsa bıle.bu trajikomık hıkaye oraya özgüdür heryerde bulunmaz.ama su da bir gercektır kı bu motorcular yuzunden orada cok kımselerın canı yandı Allah yardımcısı olsun siz ve sizin gibilerin.

yasarergun' Alıntı:
Zaten biz de karşı tarafın ailesi de öyle bir olaya girmedik çocuğun ameliyatını doktora ulaşıp erken yaptırdık ama insan kızmadan da edemiyor insanın kendisine ailesine ve kendisine çarpanlara bu eziyeti yapma hakkı var mı ? Ölseydi bir ömür boyu kalacak vicdan azabı...

Trafikte kurala uymamanın cezası ölüm. Aynı yolda bu sabah evimin önünde içindeki 7 yolcu ile ters yönde ilerleyen arabaya kamyonet önden bodoslama giriyor 3 ölü orada vardı hastaneye gidenlerin durumunu bilmiyorum. Aynı yolda ters yönden gelen motorluya 2.5 ay kadar oldu korna selektör fayda etmedi sağa bankete çekildiğim halde (banketten sonrası 1.5 metrelik kanaldı) ve durduğum halde adam geldi bana çarptı fren yapmaya bile tenezzil etmiyor motor olunca herşey mübah tüm yollar onların motoru parça parça oldu lada niva varken. Antepte motor geldi lada nivanın sağ kapıya bodoslama girdi artık motor korkusundan arabayı satacağım yaya gideceğim neredeyse

Çok iyi anlıyorum yaşadıklarını, eşimin aracının altına 2 kere (pizzacı ve sucu) scooter girdi. Birinde tamponu kırdığı için korkudan kaçtı (Allah razı olsun) Diğerinde önce karşıdan
gelen aracın önüne atlayıp onun çarpmasıyla bizim arabanın önüne düştü . Neyse ki sokak arasında ve fazla hız olmadığından küçük sıyrıklarla atlattı. Maalesef senin olay
çok üzücü olmuş senin açından... Dışardan bakan da "aaa araba motora vurdu" diyor ilk anda.

Daha bir hafta evvel bir tanesi de benim FJ40 a arkadan vurdu. Motorunun önü dağıldı ama soğuktan astronot gibi giyinmiş olduğundan Michelin maskotu gibi,
bir şey olmadı.

Bu adamlar maalesef motorları inanılmaz bir sorumsuzlukla kullanıyorlar . Bu durum emin olun İtalya,Fransa ve İspanya'da daha beter. İtalya'da öncelik hakkı 1-yaya, 2-motor,3-otomobil vs. olduğundan ve motor sayısı oto sayısının birkaç kat üzerinde olduğundan her yerden fışkırıyorlar. Bilgisayar oyunu gibi vurmamak imkansız...

geçmiş olsun arkadaşlar, bazen kötü olan şeylere de insan derecesine göre şükrediyorya işte böyle bir şey

Yaşar, çok büyük geçmiş olsun, motorsiklet kullananların büyük çoğunluğu çok dikkatsiz davranıyorlar, özellikle büyük şehirlerde, hem kendileri için hem araçlar için tehlike oluşturuyorlar, hepimiz her zaman dikkatli olmalıyız.

yasarergun' Alıntı:
geçmiş olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,582
Kaydolan Son Üyemiz
kmavi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR