Gear Pods

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemik17 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,409

Etiketler
Ynt: Gear Pods

daha önce incelemiştim yaratıcı bir ürün, havalı, şöyle elinde tuttumu keyif alacağın bir ürün ancak hem pahalı hem de getirtmek için emek harcamak lazım.

deneyimlerimden sonra bende söyle bir düşünce oluştu ki survival ve bushcraft aktivitelerde bu tarz hazır setleri kullanmamak gerekiyor. çünkü her aktivitenin ve herkesin ihtiyacı olan ekipman farklı olabilir. yani karda yanınızda taşınması gerekenle , deniz aktivitelerinde taşınması gereken yada yaz günü sıcakta taşınması gerekenler değişiyor.

bir diğer noktada bu tarz ürünlerde parayı ürünlerin bir arada olmasına veriyorsunuz. yani ürünlerin birebir kalitesi tatmin edici olmayabiliyor.

sözün özü ben hazır survival setlerdense ihtiyacınız olan malzemelerin en kalitelerini tek tek alarak kendi setiniz oluşturmanız.

bunları taşıma kapasitenize göre istediğiniz çeşitlilikte oluşturabilirsiniz. ihtiyacınız olan uygun büyüklükte ve tercihen su geçirmeyecek kutular bulmanız

aşağıdaki resimde setlerimden 3 farkli tip görebilirsiniz. büyük olanda ilk yardım çantasından, acil durum battaniyesine, pusulaya, bıçağa, çelik tele, olta setine kadar denizde, karda kıyamette kendimi idame ettirecek herşey mevcutken,

orta boyda bıçak, fener, temel ilaçlar ve malzemeler var.

dolayısıyla benim görüşüm zaman içinde ihtiyacınıza göre kendi setinizi oluşturmanız.

sevgiler

Murat

@bushcraftturk

fotoğraf.JPG

selamlar

aşağıdaki linkte detaylı paylaşımım mevcuttur

kolay gelsin

http://bushcraftandsurvival.wix.com/turkey#!survival-kit/c1fcb

Merhaba!
Bu tür ürünler pahalıdır.Ürünlerin kalitesinden değilde toplu olmasından dolayı pahalı oluyor.Bu tür kitleri kendinizde hazırlayabilirsiniz.Tek tek almak daha keyifli ve ucuzdur.İstediğiniz türde malzeme koyabilirsiniz kitinize(gidelecek yere uygun olarak).Yapılacak faaliyete,gidelecek yere göre kit zaman zaman değiştirilebilir.

http://www.youtube.com/watch?v=yiMzNJ5dmso
http://www.youtube.com/watch?v=o7LzNAGt9Ro
bunlarda benim kitim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.