Kaan çelik
Kamp I
s a gd240 hakkında bilgisi olan var mı motoru arazi kabiliyeti difransiyelleri kullanan yada kullanmış olan varsa yardımcı olursa sevinirim saygılar.
Kıbrıslı üstad Hus55hus55' Alıntı:selam kaan,
alacagin G hakkinda bilgi paylasirsan iy olur. on arka diff lock varsa iyi, yoksa buluruz kardes,nazim'in yola cikiyor allah isterse bu hafta 240 gd'nin bende motor vasileri var simdi su an elimde, hemde original 240GD icin, bilgin olsun. benim kibrisda ogrenci yurdum var, bi sekilde sana parca ulastiririm merak etme
240 GD takviye vitesi girince G-anavar olur, tam istedigin gibi arac. 4x4'ler arasinda en saglamlarindan.[en saglami demeyim da diger 4x sahipleri gucenmesin ]
ama kirmazsin kolayina. hic baska 4x4'e benzemiyor..
240 GD al . uzun mu,kisa mi? bence kisa. neden mi? uzun biraz agir kaliyor o motor icin. kisa arazide daha cevik, daha atak daha hafif.tr'de bir cok parca bulursun,motor,fren parcalari w123 salon ile benziyor,ozel G parcala konusu bize sor... buluruz evelallah
enesaltinkok' Alıntı:83 modek gd240 sahibiyim araç şuan orjinal üzerinde bi tek vinç var dodik takıp arabayı yükseltmek istiyorum tavsiye edebileceğiniz bi yer varmı teşekkürler