Gc4.7 Lpg Yaninda Benzin Sarfiyati

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KARTAL.081 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,153
Ben çok uzun süredir, çok çeşitli arazi araçlarında LPG kullanıyorum. Doğru yapılmış bir sistemle hiçbir problem yaşamazsınız. BRC ve Lovato sistemleri problemsiz. Tavsiye ederim.
Ben de , Farklı marka arazi araçlarında uzun zaman Lpg kullandım. Gayet memnun kaldım, önemli bir sorun yaşamadım. Montaj en önemli noktadır. Aynı marka iki araçta, aynı Lpg Kiti olsun, farklı yerlerde takılsın, birinden çok memnun kalıp, diğerinden memnun kalmaya bilirsiniz.

Etiketler

aku olarak mumkunse jel olanlarından kullan stopı ozellıgı olsun yanı sonuna kadar bıtırbılen tıp olsun ve 100 amper almanı tavsıye ederım marka olarak ıse optıma red yada yellow almalısın egerkı aracında benımkısı kadar cok ekıpman ve aksesuar var ıse

lpg kullan otoparklara park edeme, vapurlardan geceme, denız otobuslerıne bıneme, arazıe sıkıntı cıkartsın, bagajını oldursun, makınende mıkro catlklar olustursun, mnaıfoltunu deldır yensı kol gıbı evet bencede lpglı araclar super bızım benzınlı araclara deger katıyorlar

lpg kullan otoparklara park edeme, vapurlardan geceme, denız otobuslerıne bıneme, arazıe sıkıntı cıkartsın, bagajını oldursun, makınende mıkro catlklar olustursun, mnaıfoltunu deldır yensı kol gıbı evet bencede lpglı araclar super bızım benzınlı araclara deger katıyorlar
Ben, tek araba kullanıyorum, yani hafta içi küçük dizel araç kullanıp, hafta sonu jeep e binmiyorum. Bu bakımdan, Lpg kullanmak elzem. Yok ben haftada 1-2 gün jeep e biniyorum diyorsanız durum değişir. Saygılar.

aynen katılıyorum hafta sonları bınıyorsa yada bızım gıbı yılda 3000km yapıyorsanız asırı elzem bır durum herseyı olduruyor orjınallık gıdıyor bagaj gıdıyor motoru olduruyor vs vs
ben hafta ıclerı motorsıklete bınıyorum bu aracı sadece yazları tatıl ıcın kullanıyoruz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri