nrlates GAZROVER (Nurullah Ateş) Mesajlar 1,226 Tepkime Puanı 1 Yaş 51 Yer İstanbul Telsiz Çağrı Kodu 123 3 Eyl 2010 #17 Ynt: Gaz Rover Satıldı.. Teşekkürler. Gerçekten te ilmgimi çekti. Bu aracı bilmiyordum.
ufuk28 Kamp III Mesajlar 878 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 3 Eyl 2010 #18 Ynt: Gaz Rover Satıldı.. nrlates Kamp II Offline Mesaj Sayısı: 460 GAZROVER SATILDI şimdi LANDROVER ZAMANI Ynt: Gaz Rover Satıldı.. « Yanıtla #16 : Bugün 08:54:59 » Alıntı -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- GAZROVER oldu LANDROVER Yakında Landrover tekrar GAZROVER olacak gibi görünüyor
Ynt: Gaz Rover Satıldı.. nrlates Kamp II Offline Mesaj Sayısı: 460 GAZROVER SATILDI şimdi LANDROVER ZAMANI Ynt: Gaz Rover Satıldı.. « Yanıtla #16 : Bugün 08:54:59 » Alıntı -------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------- GAZROVER oldu LANDROVER Yakında Landrover tekrar GAZROVER olacak gibi görünüyor
ANKARA TEL 312 59 42 0543 644 48 78 GÜZEL OLAN HERŞEY Mesajlar 677 Tepkime Puanı 1 Yer A N K A R A Web www.definecilerkahvesi.com 3 Eyl 2010 #19 Ynt: Gaz Rover Satıldı.. nrlates' Alıntı: Teşekkürler. Gerçekten te ilmgimi çekti. Bu aracı bilmiyordum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-diger-markalar-gaz-69-1958-model-rus-klasigi-30780009/detay Genişletmek için tıkla ... Bu adamda sattıktan sonra kesin üzülür 8)
Ynt: Gaz Rover Satıldı.. nrlates' Alıntı: Teşekkürler. Gerçekten te ilmgimi çekti. Bu aracı bilmiyordum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-arazi-araclari-diger-markalar-gaz-69-1958-model-rus-klasigi-30780009/detay Genişletmek için tıkla ... Bu adamda sattıktan sonra kesin üzülür 8)
nrlates GAZROVER (Nurullah Ateş) Mesajlar 1,226 Tepkime Puanı 1 Yaş 51 Yer İstanbul Telsiz Çağrı Kodu 123 3 Eyl 2010 #20 Ynt: Gaz Rover Satıldı.. GAZROVER SATILDI şimdi LANDROVER ZAMANI GAZROVER oldu LANDROVER Yakında Landrover tekrar GAZROVER olacak gibi görünüyor [/quote] Geri almayı çok istiyorum ama maddi durumlar çok iyi değil. Almak için bi formül arıyorum. Bu arada Discoya müşteri çıktı ama kıyamadığım için şartları biraz zorlaştırdım ve satmadım. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Ynt: Gaz Rover Satıldı.. GAZROVER SATILDI şimdi LANDROVER ZAMANI GAZROVER oldu LANDROVER Yakında Landrover tekrar GAZROVER olacak gibi görünüyor [/quote] Geri almayı çok istiyorum ama maddi durumlar çok iyi değil. Almak için bi formül arıyorum. Bu arada Discoya müşteri çıktı ama kıyamadığım için şartları biraz zorlaştırdım ve satmadım. Ne yapacağımı bilemiyorum.
nrlates GAZROVER (Nurullah Ateş) Mesajlar 1,226 Tepkime Puanı 1 Yaş 51 Yer İstanbul Telsiz Çağrı Kodu 123 3 Eyl 2010 #21 Ynt: Gaz Rover Satıldı.. ANKARA' Alıntı: Bu adamda sattıktan sonra kesin üzülür 8) Genişletmek için tıkla ... Adam biraz gezinti arabası yapmış. Benim GazRover tam bir makine olmuştu.
Ynt: Gaz Rover Satıldı.. ANKARA' Alıntı: Bu adamda sattıktan sonra kesin üzülür 8) Genişletmek için tıkla ... Adam biraz gezinti arabası yapmış. Benim GazRover tam bir makine olmuştu.
MİCOMİCO 93 VİTARA JLX 3K HARDTOP - 2009 HYUNDAİ TUCSON Mesajlar 494 Tepkime Puanı 1 Yer İZMİR 4 Eyl 2010 #22 Ynt: Gaz Rover Satıldı.. katılıyorum
nrlates GAZROVER (Nurullah Ateş) Mesajlar 1,226 Tepkime Puanı 1 Yaş 51 Yer İstanbul Telsiz Çağrı Kodu 123 4 Eyl 2010 #23 Ynt: Gaz Rover Satıldı.. Gazı geri almam lazım ama param yok ne yapcam ben ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
Ynt: Gaz Rover Satıldı.. Gazı geri almam lazım ama param yok ne yapcam ben ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
yuzen_adam Kamp III Mesajlar 876 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 4 Eyl 2010 #24 Ynt: Gaz Rover Satıldı.. hep beraber para toplayalım abi. Gaz hepimizin. Maskotumuz o bizim... ;D ;D
nrlates GAZROVER (Nurullah Ateş) Mesajlar 1,226 Tepkime Puanı 1 Yaş 51 Yer İstanbul Telsiz Çağrı Kodu 123 6 Eyl 2010 #25 Ynt: Gaz Rover Satıldı.. Yaparmısınız böyle bi güzellik.
nrlates GAZROVER (Nurullah Ateş) Mesajlar 1,226 Tepkime Puanı 1 Yaş 51 Yer İstanbul Telsiz Çağrı Kodu 123 6 Eyl 2010 #27 Ynt: Gaz Rover Satıldı.. eee destek bekliyorum.
yuzen_adam Kamp III Mesajlar 876 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 6 Eyl 2010 #28 Ynt: Gaz Rover Satıldı.. Benden 5000tl ;D ;D ;D
nrlates GAZROVER (Nurullah Ateş) Mesajlar 1,226 Tepkime Puanı 1 Yaş 51 Yer İstanbul Telsiz Çağrı Kodu 123 6 Eyl 2010 #29 Ynt: Gaz Rover Satıldı.. Sen Beşbini ver üstünü ben vericem. Dalga geçme lütfen. Ciddi ciddi yardım toplayalım.
Ynt: Gaz Rover Satıldı.. Sen Beşbini ver üstünü ben vericem. Dalga geçme lütfen. Ciddi ciddi yardım toplayalım.
nrlates GAZROVER (Nurullah Ateş) Mesajlar 1,226 Tepkime Puanı 1 Yaş 51 Yer İstanbul Telsiz Çağrı Kodu 123 6 Eyl 2010 #30 Ynt: Gaz Rover Satıldı.. Hatta yardım yapanların isimlerinide aracın üstüne yazarız.
yuzen_adam Kamp III Mesajlar 876 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 6 Eyl 2010 #31 Ynt: Gaz Rover Satıldı.. O zaman bir başlık açalım abi. Bir banka hesabı. Başlatalım yardım kampanyasını. GazRover'ı geri alma projesi diye ;D ;D Valla geçen Nihat ustanın orda gördüm. Üzülmüş büzülmüş yatıyordu. Küsmüş bize gözleri bakmadı bile bana sırtını döndü durdu öyle...
Ynt: Gaz Rover Satıldı.. O zaman bir başlık açalım abi. Bir banka hesabı. Başlatalım yardım kampanyasını. GazRover'ı geri alma projesi diye ;D ;D Valla geçen Nihat ustanın orda gördüm. Üzülmüş büzülmüş yatıyordu. Küsmüş bize gözleri bakmadı bile bana sırtını döndü durdu öyle...
nrlates GAZROVER (Nurullah Ateş) Mesajlar 1,226 Tepkime Puanı 1 Yaş 51 Yer İstanbul Telsiz Çağrı Kodu 123 6 Eyl 2010 #32 Ynt: Gaz Rover Satıldı.. Ben görseydim dayanamazdım kesin. Cidden böyle bir başlık yapsak ne olur acaba.
Ynt: Gaz Rover Satıldı.. Ben görseydim dayanamazdım kesin. Cidden böyle bir başlık yapsak ne olur acaba.