Bende de başladı,rölanti motor valfinden şüpheleniyorum.temizlettim olmadı.bu ürüne benzer Renault,duster,fiat larınki 45 lira deneyen varmı?Araç rölantide kendi kendine giderken yavaş şekilde veya dur kalk yaparken gaz pedalına hafif dokunduğumda stop edecekmiş gibi oluyor ama gaza yüklendiğimde öyle bir şey olmuyor. Sorun nerde acaba boğaz kelebeğinde mi
Bende de başladı,rölanti motor valfinden şüpheleniyorum.temizlettim olmadı.bu ürüne benzer Renault,duster,fiat larınki 45 lira deneyen varmı?
holley marka iki aracımda da kulaklar çatlaktı çok hak veriyorum.kaç Nm acabaEğer rolantide iken stop ederse sorun bundandir. Gaza basınca sorun yaratan bu olmaz. Bu arıza için distribütör bağlantılarına bakın. Distribütör kapak durumuna bakın. Kapağı açtığınızda nem var mı ilk önce onu kontrol edin. Boğaz kelebeği ve cihazları mevzusuna "araç rölanti iken stop etme " sorunlarında bakılır. Ayrıca Cherokee grubunun gaz kelebek yapım elementi alüminyum. 4 cıvata ne de olsa diyerek herkes uğraşıyor ancak kelebeği sıkma ve açma torklu anahtarla yapılmali. Zira aluminyum sıcak soğuk genleşmesi yüksek bir metal . Bu da ek bilgi olsun.