Gaz Kesince Alttan Gelen Sürtme Sesi ve Düşük Hızdaki Vibrasyon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mlh_Zj Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,381

Mlh_Zj

Ana Kamp
Yer
Ankara - İstanbul - Muğla
Öncelikle yardımcı olan üstadlara çok teşekkür ederim. Araçta son viteste 70 km civarı , hafif gaz verip bırakınca sürtme sesi gibi bir ses yapıyor ve çok hafif vibrasyon oluşturuyor. Bir de araç çok yavaşken ve motor sıcakken , çok hafif yüke bindiğinde , direksiyona ciddi bir vibrasyon veriyor. Acaba bunların nedeni nelerdir??

Etiketler
Ynt: Gaz Kesince Alttan Gelen Sürtme Sesi ve Düşük Hızdaki Vibrasyon

direksiyon yağına bir bak

bir de alakalımıdır bilmiyorum ama , krank kasnagı çalışırken sanki tam düzgün çalışmıyor. gergi bilyası sürekli kasılıyor filan , krank kasnağı sanki böyle 8 çiziyor gibi.. acaba ilgisi varmıdır?

oda ses yapabilir ama genelde dönüşte ve yavaş giderken olur.

ayhana' Alıntı:
oda ses yapabilir ama genelde dönüşte ve yavaş giderken olur.

cevabınız için teşekkürler. krank kasnağı değişeli hemen hemen bir yıl olmuş ( kayıtlara baktım ) ancak yine böyle yapması ilginç...

Mlh_Zj' Alıntı:
cevabınız için teşekkürler. krank kasnağı değişeli hemen hemen bir yıl olmuş ( kayıtlara baktım ) ancak yine böyle yapması ilginç...
ne yaptınız sorununuzun kaynağını bulabildinizmi ?

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,911
Kayıtlı Üye Sayımız
166,711
Kaydolan Son Üyemiz
konyageziturizm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR