GAZ Arıyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nrlates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,667
Ynt: GAZ Arıyorum.

İlan Galiba Almanyada gelmesi çok sorun olur. ;D

Etiketler

Merhaba Nurullah Bey,

Artık, Land Rover Series'ler araştırırken, farklı marka eski 4x4'ler gördüğümde aklıma siz geliyorsunuz ;D
Bilmiyorum ilginizi çeker mi? Dolaşırken gördüm.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-diger-markalar-austin-marka-1963-model-jeep-sadece-15000-tl-72903304/detay

İlginiz için çok teşekkür ederim. gerçekten de ilginç bi araçmış daha önce görmemiştim.

Kayserili ile görüştüm ama çok fiyat istiyor anlaşamadık.
7,500 TL verdim vermedi.

Assasin' Alıntı:

İyi para verdim aracın dört çekeri çalışmıyormuş ford motoru koymuş kaç senedir yatıyormuş sadece kupası için verdim o rakamı....

Nurullah bey Bolu'da tam istediğin gibi bir tane var. Yürür çalışır vaziyette. Her görüşümde aklıma sen geliyorsun. Sahibine ulaşabilirsem iletişim bilgilerini size ulaştırırım.

camouflage' Alıntı:
Nurullah bey Bolu'da tam istediğin gibi bir tane var. Yürür çalışır vaziyette. Her görüşümde aklıma sen geliyorsun. Sahibine ulaşabilirsem iletişim bilgilerini size ulaştırırım.

Gerçekten çok sevinirim. Özellikle 4 kapı olursa çok iyi olur onlar arazi taşıtı diye geçiyor. Malum muayene olayı.

Ben de bir GAZ 69 arıyorum. Bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum. TEŞEKKÜR EDERİM

Ne diyeyim, Allah kolaylık versin, satanın bin pişman olduğu, az bulunur bir araç arıyorsunuz.

Hala Gaz arıyorum. Yokmu memleketinde sağda solda gören satılık bir Gaz.