değerli arkadaşlar gaz firması böyle bir araç çıkarmış,dikkat ettiğim nokta aracın teker şişirme sistemi var ayrıca motor cummins firmasının.bu araç aslında gaz vodnik denilen bir araçtan türetilmiş,şanzıman olarak alison şanzımanının otomatik versiyonu da var
bu arcın vodnik modeli bayağı başarılı bir araç,sivil amaçla tasarlanmamış ,ama alt sistemler aynı,helezon yay bildliğim kadarıyla yok. bunun yerine burulmalı mil kullanılıyor,
Hummer Konusunda Türk Girişimçilerinde Prototip Olarak Yaptığı Araçlar Vardı Adınıda ''Türk Hamuru'' Koymuşlardı Projeyi Ankara Ticaret Odası Destekliyordu.Ama Yalan Oldu Galiba Fotoğrafları Bulamadım
Hummer Konusunda Türk Girişimçilerinde Prototip Olarak Yaptığı Araçlar Vardı Adınıda ''Türk Hamuru'' Koymuşlardı Projeyi Ankara Ticaret Odası Destekliyordu.Ama Yalan Oldu Galiba Fotoğrafları Bulamadım
Çok Teşekkürler Nadir Ağbi.Evet Türk Hamuru Nadir Ağbi Sayesinde Karşınızda.Gayet Başarılı Olmuş Ama Performan Olarak Nasıldır Bilmiyorum Benim Çok Hoşuma Gitti
pi makinanın ürettiği araçların ve humimogun resimlerinin olduğu iki ayrı linki gönderiyorum. Humimogtan üç tane yapılmış yapımdan kesitler var. İyi seyirler