Garmin Vista CX Topografik Harita Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan by_keops Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,054

by_keops

Yeni Üye
Merhaba ben bir adet GARMIN VISTA CX satın aldım fakat yurt dışından satın aldığım için Türkiye haritası yüklü değil.İşimiz dağda tepede olduğu için benim Topografik Türkiye haritasına ihtiyacım var eğer bana yardımcı olabilecekler varsa sevinirim.Teşekkürler

Etiketler

Ben daha önce dediğiniz gibi duymuştum bunu ama bazı programlar yardımıyla da yüklenebildiğini duydum bunu yapamazmıyım.Diğer bir konu da baytekin firmasında fiyatlar biraz yüksek bu nedenle de aslında bu forumdan yardım istedim

Selamlar,
cok haklisiniz.. Baytekin'in navcity haritasi oldukca fahsi fiyat.. ama sanki topo haritasi daha makul idi gibi hatirliyorum... galiba 40euro vermistim... durun bakalim, belki internetten bir kaynak bilen arkadasimiz vardir.. iyi gunler, reha

Ynt: Garmin Vista CX Topografik Harita Yardım

garmin gps cihazlarınıza uygun fiyatlarda haritalar deniz kara ve topoğrafya hem türkiye hemde avrupa hemde amerika isterseninz diğer dış devletler bilgi ve iletişim için garminmaps@windowslive.com

Ynt: Garmin Vista CX Topografik Harita Yardım

Baytekin'in Topografik Türkiye haritasından birkaç ekran görüntüsünü örnek olarak koyabilirmisiniz?
Zum yapılmış halinde bir tepenin yamacını nasıl gösteriyor?

Her yerde aradım ama bulamadım. Size zahmet birkaç kare yükleyebilirmisiniz?
Teşekkürler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR