Garmin Turkiye Topo 04.2009 Map Çıktı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eyuboglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,692

eyuboglu

Ana Kamp
Yer
Istanbul
Garmin Turkiye Topo 04.2009 Map Çıktı,

İlk izlenimlerim;

1.Eğri görüntüleri daha güzel hale getirilmiş.
2.Navcity 02.2009 üzerinde olmaması gereken ama olan patika yolların olması gereken Yeni topo haritada yok ..
3.Bir çok patika ve köy yolları kırpılmış durumda. bazı köy yolları hiç yok ..
4. POI lar artmış

Etiketler
Ynt: Garmin Turkiye Topo 04.2009 Map Çıktı

5. Garmin 60csx modellerinde eğriler feed olarak veriyor .. hata var.. ( Oregon 300 de sorun yok )

merhabalar amerika'dan Garmin Colorado 300 model gps almak istiyorum. Denizde kullanmak istiyorum gps'i, bunun içinde gerekli haritaları internetten indirmem mümkün mü acaba? Bu konuda yen olduğum için biraz acemiyim, harita içinde 250 euro civarı para vermek çok geldi onun için soruyorum. Eğer cevap veren olursa çok sevinirim, iyi günler herkese

eyuboglu' Alıntı:
Garmin Turkiye Topo 04.2009 Map Çıktı,

İlk izlenimlerim;

1.Eğri görüntüleri daha güzel hale getirilmiş.
2.Navcity 02.2009 üzerinde olmaması gereken ama olan patika yolların olması gereken Yeni topo haritada yok ..
3.Bir çok patika ve köy yolları kırpılmış durumda. bazı köy yolları hiç yok ..
4. POI lar artmış

"Garmin Turkiye Topo 04.2009 Map" haritayı bizimle paylaşmanız mümkünmüdür acaba ?

elinde olan yok mu arkadaşlar? :smiley: bir paylaşım yapın da sevindirin bizi

garmin 770 e uyumlu topo harita yı nereden bulabilirim yardım ederseniz sevinirim şimdiden tşk

tibişir adlı arkadaşa linkini atmıştım.özelden ona ulaşın. bende linki kaybettim. dosyayıda upload edemiyorum iş yerinden...

Garmin Topo'nun en son sürümünü cihaza attım. Fakat benim cihazda hem Navcity hem de Topo isim etiketleri silindi. Sadece Avrupa haritasını ismi gözüküyor, diğer ikisi yok ama seçebiliyorsunuz. Sorun nerede acaba?

hocam programın çalışması için hazırlamış oldguun GMAPSUPP.IMG dosyalarına numara vermen gerekiyor.. bu konuda ayrıntılı destek alabilceğin site

http://www.forumnavigation.com

brdan araştırırsan anlatmak istediklerime ayrıntılı ulabilirsin...

Baytekin yeni cihazımı bana gönderirken içine ücret karşılığı yüklettiğim Türkiye Topografik Haritası. 2009.04'mü tam olarak bilemiyorum ama ben 2009 11.ayda aldım : ))
İşte detaylı resimleri;

[imgzoom]http://img694.imageshack.us/img694/6527/baytekintopoharita.jpg[/imgzoom]

caner alpay' Alıntı:
linkleri buldum arkadaşlar...

http://**.com/files/134882185/GARMINTOPOGRAPHICTURKEYMAP.rar

http://www.sendspace.com/file/jxk4ju

sağolasın çok makbule geçti.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR