Garmin Nüvi 285W/285WT

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan darkbluemask Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,379

darkbluemask

Yeni Üye
Mesajlar
7
Tepkime Puanı
0
Selam arkadaşlar,

Öncelikle foruma yeni üye oldum. Çok güzel bir bilgi paylaşımı var. Ben dağcı değilim ama scuba eğitmeniyim :smiley: Sizlere bir sorum olacak. Garmin nüvi 285W/285WT arkadaşıma sipariş ettim ve bu hafta içinde ABD'den gelecek. Nasıl bir cihaz sizce? Tabi üzerinde kuzey amerika haritası olacak. Türkçe desteği de var mı bilmiyorum. Çok önemli değil gerçi... TR harika yükleme konusunda araştırma yaptım forumda, çok basit yükleme diye anlıyorum. İzleyeceğim adımları sırası ile yazıyorum, bu yol doğru mudur?

1. SD karta "garmin" diye bir folder yaratacağım ve bulabildiğim en güncel "gmapsupp.img" doyayı içine kopyalayacağım.
2. Cihazı çalıştıracağım ve çalışacak.
3. Eğer dosyayı kopyalarken içinde bu tip bir harita olur ise sileceğim.

Tabii en önemli soru şu; Bu yayınlanan haritalar her modele uyar mı?

Cihaz burada: http://www.amazon.com/Garmin-4-3-Inch-Widescreen-Bluetooth-Navigator/dp/B002DN928S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1272222882&sr=8-1
 

Etiketler
Ynt: Garmin Nüvi 285W/285WT

Selamlar
Aldığınız model gayet güzel .. iyi günlerde kullanmanızı dilerim.. Garmin haritaları standartdırlar ve bütün modellerinde çalışır. iyi gunler dileirm, reha
 

Ynt: Garmin Nüvi 285W/285WT

reha' Alıntı:
Selamlar
Aldığınız model gayet güzel .. iyi günlerde kullanmanızı dilerim.. Garmin haritaları standartdırlar ve bütün modellerinde çalışır. iyi gunler dileirm, reha

Çok teşekkür ederim Reha Bey,
 

Ynt: Garmin Nüvi 285W/285WT

merhabalar bende ayni cihazdan aldim bende amerikadan yeni gledim ..size sormak istedigim soru haritayi nerden buldunuz banda link verebilirmisiniz ?

birde bu haritayi usb kablosuyla yukluyebilirmiyiz ? bende sd kart yokta
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Mesajlar
1,524,921
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst