Garmin Harita Yükleme Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan slmcetin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,970

Etiketler
Ynt: Garmin Harita Yükleme Hakkında

İlk önce usb le navigasyonu bilgisayara bağlıyorsun daha sonra zaten bilgisayar seni yönlendiriyor.

taymur' Alıntı:
60 csx için dediğiniz 3 adımı aynen yapıyorum.
Yaptıklarım.

1-) 60csx ID sini enter your unit ID here kısmına girdim vegarmin mobil pc seçip generate ile aldığım kodu sd kart içerisinde oluşturduğum garmin klasorüne ismini swunp.unl yaptığım not defterine kaydettim.
2-) sonra mapID GARMİN NAVCİTY 2010.1 için 848 olarak girdim. elde ettiğim kodu yine garmin kılasörü içine isimi gmapsupp.unl olarak yaptığım not defterine kaydettim.
3-) daha sonra img2gps ile navcity img dosyasını garmine attım.
cihazı usb den çıkartıp açtığım da akrana gelen mesaj ''Can't Unlok Map''
nerde yanlış yapıyorum. şimdiden teşekkürler
notepad ile ***.unl dosyası oluşturmuşsan, sonunda txt uzantısı olan ***.unl.txt diye bir dosya oluşturmuş olabilirsin. windows ayarlarından dosya uzantılarını gösteri seç. dosyanın adını ***.unl olarak değiştir, çalışacaktır

Arkadaşlar ben de garmin etrex cihaz var.buna orman bölge müdürlüğünün mescere haritalarını yüklemek istiyorum.benim için çok önemli, yardımcı olursanız sevinirim.elimde netcat deki haritalar var.macellana bu haritalardan yükleme yapmışlar.garmine nasıl yapabilirim

Merhabalar kıymetli arkadaşlar, foruma yeni üye oldum, başarılarınızı takip ettim ve karar verip üye oldum:smiley:
Sorunum şu; Garmin Nüvi 1410 cihaz aldım, Bluechart yüklemeyi beceremiyorum ve bu işin ustası bir arkadaş yuardımcı olursa çok memnun olacağım. En derin saygı ve sevgiyle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR