Garmin Harita Birleştirme Programı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan montreal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,283
Ynt: Garmin Harita Birleştirme Programı

tamam pekela garminlerde sadece hafıza kartındamı çalışyor hrita
halbuki belleği yeterli ve kartta ne yüklediysem hafızasınada yükledim
ama kart takılmadan çalışmıyor benmi yanlış yükledim yoksa gmapsupp
ve unl dosyası sadece karttamı aktif oluyor sağol.

Etiketler

mesaj sayım yeterli olmadı için özel mesaj gönderemiyorum , bana msn adresinizi yazın, yardımcı olayım

mbuyuk' Alıntı:
tamam pekela garminlerde sadece hafıza kartındamı çalışyor hrita
halbuki belleği yeterli ve kartta ne yüklediysem hafızasınada yükledim
ama kart takılmadan çalışmıyor benmi yanlış yükledim yoksa gmapsupp
ve unl dosyası sadece karttamı aktif oluyor sağol.

garmin ler 2gb ve yeni serileri 4 gb hafizaya sahip bazen tek bir harita hafizayi doldurdugu icin sd hafizaya ihtiyac oluyor, Mesela North Amerika 2010 Nt 1.5 gb dolayisi ile ikinci bir haritayi cihazin hafizasina atamassin. onun icin Sd karta atman lazim ikinci bir haritayi. Mesela Avrupa Nt 2010 1.6 gb Nort amerika ve avrupa haritasina 2gb lik bir garmin cihaza atman imkansiz. Garmin cihazlarina normalde 3 harita koyarsin bir haritada sd karta koyarsin, Sd karta koydugun harita gmapsupp.img olmali ve sd kartta da sadece bir harita calistirabilirsin. Simdi Diyelimki garmin cihaz hafizasinda North amerika haritasi yuklu. Ve sen avrupa + turkiye haritasi yuklemek istiyorsun, bu iki haritayi cihazda yer olmadigi icin Sd hafiza kartina atman lazim ama sd hafiza karti bir harita calistirdigi icin verdigim Program ile Avrupa ve Turkiye haritasini birlestirip tek img dosyasi yapiyoruz ve bunu sd kartina attigimizda tek img dosyasindan iki harita elde ediyoruz. Bu Yontem Garmin cihazinda Hafizasi musait olmayanlar icin gecerli yani 4 gb bir hafizan varsa zaten gerek yok iki haritayi yada uc haritayi cihaz in icine atarsin bir haritayida sd karta atarsin 4 harita kullanmis olursun.zaten en fazla 4 harita calistirabilirsin garmin nuvi serilerinde

tamam anladım bir sorum daha olacak mesela soğanlık bölge trafik diye
arattırıyorum çıkmıyor karakollardan bakıyorum yok sokak olmadan
cihazlar bulamıyormu biraz cihazı derinlemesine inceledim ama bulamadım
belki siz biliyorsunuzdur.bazı ipuçlarını anlatırmısınız.

Arkadaşlar birleştirme olayı süper, her zamanda işimize yarar.

Benim bir sorum olacak;

Garmin Topo haritasında eşyükselti eğrileriyle yollar birleştirilmişya, bunu ayırmak içinde ayrı bir program varmı? Yani bana üzerinde yolları göstermeyen sadece izohips (eşyükselti eğrilerini) gösteren bir harita lazım.

Birleştirilmiş iki haritayı birbirinden nasıl ayırabiliriz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR