Ganos Dağları Gezi Planı (26 Mayıs 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan devit3 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,113
Ynt: Ganos Dağları Gezi Planı (26 Mayıs 2013)

vardır vardır
yoksa da sen açarsın bir yol ;D

Etiketler

o haritandan görünen yollara aldanmayın ben gidip gördüğümde traktör zor geçerdi o yoldan.şimdi yangın dolayısıyla orman işletme greyderle yolları düzlediyse sorun olmaz ama düzlemediyse ne yaparsanız yapın ilerleyemezsiniz ve en yakın yerde mecburen kalırsınız.

ne demiştim ben alternatif yollar hakkında ;D

kalbinin götürdüğü yere git eğer tek araçsa gitme donanım yok yada tereddüt varsa en küçük engelde geri dön yada by pass yap ya geçerse deme ya kalırsa de :D

1 örnek veriym 6 - 7 araba gezerken bir çamur geçişi yaptık hemen hemen bütün arabalar battı yapılı olanlarda dahil bir tek ben hiç takılmadan muhabbet ede ede geçtim jantlarda çamur bile yoktu kimi duanın gücü dedi kimi şans dedi ben o yerden 10 kere daha geçsem 10 kere batarım dedim çünki nasıl geçtiğimi bilmiyorum açıklayamıyorum tarifte edemiyorum

şimdi niye bunları yazıyor diyebilirsin gideceğin yer bizim etki alanımızdan çok uzak buralarda olsa hem geliriz hemde kaldığın yere en yakın tanıdığımız kişiyi yollarız gideceğin yerdeki tanıdıklarınla baş başa kalıyorsun onlarıda biz bilmiyoruz biz gelsek orada arazi girişini bile zor buluruz kesinlikle yanına gps almanı tavsiye ederim konumunu bildirmek açısından

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.Sonuçta bizim ilk amacımız bir piknik ve dağ havası almak.Yeniköy tarafından 625 metrede yamaç paraşütü atlayış yeri var.Oraya kadar zaten binek arabalarla çıkılıyor.ordan sonra gidebildiğimiz kadar çıkarız.zaten gezimizin amacı offroad yapıp aracı zorlamak değil.sonuçta gideceğimiz araç standart bir 4*4 duster , kapasitesi belli.fazla zorlamanın bir anlamı yok.en kötü ihtimal içimizde 2 tane tekirdağlı olacak .
ihtiyaç olursa ışıklar köyünden traktör getirtiriz :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Mustafa yolun açık olsun dikkatli gidin ;)

Sorun cikarsa Arman abiden bana ulasin.
Vali beyin ev korumasi yakin arkadasim akut jandarma v.s
Gerekeni yaparlar. Yerinizi tarif edebilirseniz sorun olmaz.

Numaranızı yazarmısınız gelirsem sabah ararım sizi bu arada silivriden kaç km orası?

Hakan555' Alıntı:
Sorun cikarsa Arman abiden bana ulasin.
Vali beyin ev korumasi yakin arkadasim akut jandarma v.s
Gerekeni yaparlar. Yerinizi tarif edebilirseniz sorun olmaz.

teşekkür ederim.inşallah gerek kalmaz...

JUNİOR' Alıntı:
Mustafa yolun açık olsun dikkatli gidin ;)
saolasın abim.görüşemiyoruz bayadır
makinayla arabayı yıkıyacam şimdi gel beraber yıkıyalım
duster lara beleş ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Sevgili gezenbilir ailesi gezimizi tamamladık . resimler GANOS DAĞI GEZİSİ GÖRSELLERİ başlığında paylaşacağım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.