Ganos Dağları Gezi Planı (26 Mayıs 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan devit3 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,113

devit3

http://www.dusteradventureteam.com/
Yer
istanbul/G.O.P
Sevgili gezenbilir ailesi.26 mayıs 2013 tarihinde tekirdağ ganos dağlarına çıkıp piknik yapmak istiyoruz .aracımız 4*4 duster.ilk defa çıkacağımızdan veya deneyeceğimizden :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: sizlerden yol hakkında bilginiz varsa ,yardım ve görüşlerinizi bekliyoruz.

ganos.PNG

Etiketler

JUNİOR' Alıntı:
:eek:
Mustafa ne o bizden habersiz gezi ha :D
boğazından geçmez söyliim ::smiley: :D :D :D
iyi akşamlar abi.seninle bi kayışdağı yapamadık bari kendi memleketimize gidip gezelim dedik.öteki taraftada pek bir icraat yok bize göre.buyur gel abi her zaman başımın üstünde yerin var.mesafe uzak diye kimseyi davet edemedik(200 km) .katılmak isteyen varsa buyur sun.
işin doğrusu nasıl çıkacaz bende bilmiyorum rakım 0 dan 920 mt.internette pek bir paylaşımda yok ama .bakıcaz artık çıktığımız yere kadar nerde trak orda mangal :D :D :D

hmm bayağı bir km varmış hakkaten
güzergahla ilgili bilgisi olan vardır belki umarım paylaşır Mustafa :smiley:

Çıkmak istediğimiz tepe okla belirtilen yer.rakım 925 bildiğim kadar trakyanın en yüksek noktası. adı kartalkaya veya kartaltepe diye geçiyor.2010 yılında isoff kartaltepe kamp ve oyunları yapılmış burada.
B noktasına kadar yol gidiyor . ordan sonrası karşımıza ne çıkacak bilmiyorum.daha önce buraya çıkan varsa yol durumunu bizimle paylaşabilirse çok memnun oluruz.

ganos3.PNG

zirve dağcılık tekirdağ şubesi ümit hocayı arayın o size yardımcı olur eminim.tekidağ zirve dağcılık diye ararsanız onların gezi fotoğraflarına da bakabilirsiniz detaylı bilgiler mevcuttur.
http://www.zirvedagcilik.net/tekirdag-sube-etkinlik-programi-p-167.html

yasakşehir07' Alıntı:
zirve dağcılık tekirdağ şubesi ümit hocayı arayın o size yardımcı olur eminim.tekidağ zirve dağcılık diye ararsanız onların gezi fotoğraflarına da bakabilirsiniz detaylı bilgiler mevcuttur.
http://www.zirvedagcilik.net/tekirdag-sube-etkinlik-programi-p-167.html
çok teşekkürler.

Ynt: Ganos Dağları Gezi Planı(26 Mayıs 2013

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamlar

Eğer şart değilse ve özel bir neden yoksa, az sayıda araç ve özellikle donanımsız standart araçlarla bilinmeyen tanınmayan uzun rotalar planlamak her zaman daha fazla risktir yakın çevrede yardım alabileceğinize emin olduğunuz en az bir kaç kişinin telefonu kapsama alanı da dikkate alınarak bu tip geziler düşünülmeli
diğer yandan geçen 1-2 hafta gezi yapamadık çünki hepimiz aynı paralelde buluşamadık benim cumartesi işim çıktı pazar Hakan müsait olmadı
gibi, ve hep beraber olalım kimseyi şehirde bırakmayalım istedik
sizi Hakanın başlığını açtığı geziye transfer edelim sonraki zamanlarda zaten her yöne uzun soluklu gezi planlarımız olacak muhabbet köşesinde herkes istediği rotayıda söyler imkanlar dahilinde o rotayı yaparız
şu an benim gelme durumum belirsiz karaağaç ayvalık taraflarına gitmem gerekiyor dün arabanın frenlerine baktırdım 4 teker balatalar ve ön diskler değişti şu an burada 100 - 200 km yapıp arka kampanaların ayarını yaptırıp yola öyle çıkıcam

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=96672.0

ömer abi ganos dağları(ışıklar dağı)ından adını alan ışıklar köyü var .babamın çocukluğu bu köyde geçmiş.bu gezi ve zirveye çıkma hevesi bizde 4 -5 senedir vardı.zaten köylülerden aldığımız bilgiye göre iyi havalarda yüksek binek araçlarla çıkanlar oluyormuş .yani fazla zorlanacağımızı zannetmiyorum.gidebildiğimiz yere kadar çıkar orada aracı bırakıp yürümeyide düşünüyoruz(nerde trak orda mangal :smiley: :smiley: :smiley:) herhangi bir problem olursada ışıklar köyü yakın ordan yardım alırız artık.[/td][/tr][/table]

Quinsley' Alıntı:
1. Osmancım bizde arkadaşlarımızı seviyoruz. Ama ayıp ayıptır arkadaş yapınca doğrudur karşı taraf yaparsa ayıptır demek kusura bakmada
benim gözümde kişilik sorunudur. Yanlıştır bunun cevabını dostlara sor benim cevap kalp kırabilir kalp kırmak istemem.
2. Madem öyle yazma konu kapansın. 10-15 mesaja sabrettinde bugün ne oldu ? Keşke o zamanda yazsaydın bizde yazmak serbest.
3. O grupta sende varsan sen söyleyeydin o zaman neden bilgi vermiyoruz kırılana neden höt diyoruz diye ? O zaman bilgisayarın yokmuydu
yada yazılanları görmedinmi ? Ki anlaşılıyorki görmüşsün.
4. İşte o binlerce kutuda bir Allahın kuluda yanlış yapıldığını kendilerini seven arkadaşların kırıldığını yapıcı olunması gerektiğini söyleyemediyse
söyleyenlerin yapıcı mesajları bile silindiyse asıl AYIP budur. Arkadaşlığa dostluğa kendilerini SEVEN insanlara AYIPTIR. Dikkat et eskiden
SEVEN yazmıyorum 2 kere oku rica ediyorum. Yahu ne arkamızdan konuşulacak biz dostane sitemimizi kırgınlığımızı belirtmişiz bu sözlerinde
arkasından konuşmasın bi zahmette bizde yanlışş insanlara sevgi saygı beslemişiz diye düşünmeyelim.

Kişilik sorunum yok serkan abi, onların yaptığı ayıp değil, ayıp olsada arkadaşlarım yapsın ben yutarım. Evet çok sabrettim sen taaa giresundaki adama cevap yazarken bile bize laf sokuyosun, ama abi biişey demediğimiz için sende yazıyosun habire. Kahvehane diyosun abi beni silin dedin vs vs sonra kaç kere girmeyi denedin siteye dökümler hep duruyo orda. Neyse serkan abi ben daha uzatmak istemiyorum bende ayıp ettiyse kusura bakma. iyi akşamlar.

Osman konuyu hiç bilmiyorsun dayanamadım o günki olay bir tek benden çıktı Hakan sonra dahil oldu
olay benim başka forumda niye başlık açtığımın sorgulanmasından çıktı
ben ne herhangi bir sitenin katibiyim ne de bu tür sorgulamalara açığım
yani sizin o günki gurupla yaptığınız geziyle yada başka kişi ve kişilerle ilgisi alakası yok, ama çok hassas bir şekilde alakalandırıldı
yani ben bir sabah erken kalkıpta su siteyi karıştırıym olay çıksın düşüncesiyle hareket etmedim ve yazdığım her sitede katıldığım her gezide kalp kırmamayı 1 numaralı kural kabul etmiş biriyim olayı bilmeyenler boşa yazıyor

devit3' Alıntı:
ömer abi ganos dağları(ışıklar ağı)ından adını alan ışıklar köyü var .babamın çocukluğu bu köyde geçmiş.bu gezi ve zirveye çıkma hevesi bizde 4 -5 senedir vardı.zaten köylülerden aldığımız bilgiye göre iyi havalarda yüksek binek araçlarla çıkanlar oluyormuş .yani fazla zorlanacağımızı zannetmiyorum.gidebildiğimiz yere kadar çıkar orada aracı bırakıp yürümeyide düşünüyoruz(nerde trak orda mangal :smiley: :smiley: :smiley:) herhangi bir problem olursada ışıklar köyü yakın ordan yardım alırız artık.

önce özür dilerim senin başlığı karıştırdık
gsm her yerde çekmiyor aman dikkat ve tek araba gitme bence

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
önce özür dilerim senin başlığı karıştırdık
gsm her yerde çekmiyor aman dikkat ve tek araba gitme bence

abi zaten 5 tane babayiğitle gidiyoruz .araba 4 çeker 4 te onlar iter :D :D eder 4+4= 8 çeker.
bizim araba zaten 1400 kg jipçik .Haydi beyler hopp dedinmi çıkar :D :D :D :D
Benim asıl öğrenmek istediğim zirveye çıkan 2-3 tane alternatif yer var ,enkolay hangisinden çıkarım o...[/td][/tr][/table]

devit3' Alıntı:
abi zaten 5 tane babayiğitle gidiyoruz .araba 4 çeker 4 te onlar iter :D :D eder 4+4= 8 çeker.
bizim araba zaten 1400 kg jipçik .Haydi beyler hopp dedinmi çıkar :D :D :D :D
Benim asıl öğrenmek istediğim zirveye çıkan 2-3 tane alternatif yer var ,enkolay hangisinden çıkarım o...

bu sorunun cevabı basit en kolay kalbinin götürdüğü alternatiften çıkarsın :D

gerçeğe dönersek doğada alternatif yoktur, çünki bu gün çok rahat bitirdiğin rota yarın sel geçmiş kanallar açılmış vaziyette olabilir
bu gün geçit vermeyen bir rota yine yarın dümdüz bir patikaya dönüşebilir
yani doğru cevap kalbinin götürdüğü yerden git
devam ediym
hepimiz deniz seviyesi insanıyız yüksek rakımda oksijen yetmezliği çekeriz ve efor harcarken zorlanırız
bu durumlarda vinç yoksa 1 iş görecek kürek 4 babayiğitin yorulmasını önler

Ynt: Ganos Dağları Gezi Planı (26 Mayıs 2013)

Ganos yuruyus parkurlarini anlatan bir konu var sitede. Arama yaptirirsaniz bulabilirsiniz. Umarim bisey cikar. Ama yol sordugunuzda koyluler yardimci olamayabilir. 4x4 un becerilerini herkes bilmiyor cunku :smiley:

bende silivrideyim gelebilirim burdan ne kadar uzakta yada yollardan kesin eminmisiniz :smiley:

yol var gibi gözüküyor .şayet çıkabilirsek bir taraf marmara denizi bir taraf trakya ovası . Güzel bir manzara olacak bence.

ganos 5.PNG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.