Beyrun valla resim koymamasını biz söyledim anla yanı durum okadar vahim
Aslında baskı kalitesi renkler vs çok güzel sadece yönünü ve tam olarak yapıştırılacak yeri kaydırdığı için çirkin göründü
Beyrun valla resim koymamasını biz söyledim anla yanı durum okadar vahim
Aslında baskı kalitesi renkler vs çok güzel sadece yönünü ve tam olarak yapıştırılacak yeri kaydırdığı için çirkin göründü
yunus abinin dediği gibii baskı ve renk kalıtesi malzemesi çok kalıtelı oldu fakat benım onlara verdığım çizimle aracın üzerindeki arasında 5 fark var ;D ;D
1- sticker ın etrafını beyaz şerit ile dönmüşler,
2- yapıştırmaya kapının baş tarafından başlamışlar sticker önde kalmışş,
3- sadece sol tarafı basmışlar sağ tarafada sol u yapıştırmışlarr
4- arka taraftan aşağıya doğru inen siyak kuşakların aralarını turuncu doldurmuşlar oysaki oralar boş olması gerekiyorr arac rengi oluyor orası
5- g4ün ınternet adresi kaputda oluyordu arkadaşlar çamurluğa yapıştırmışş ama fena olmadı orada söktürmedim onları ;D ;D ;D
sinirden ölüyordumm az dahaa sabah ı zor ettım sabah hemen gidip söktürdümm tarıf ettım tekrarr yarın yenilerini yapıştıracağızz bakalım nasıl olacakkk
yunus abinin dediği gibii baskı ve renk kalıtesi malzemesi çok kalıtelı oldu fakat benım onlara verdığım çizimle aracın üzerindeki arasında 5 fark var ;D ;D
1- sticker ın etrafını beyaz şerit ile dönmüşler,
2- yapıştırmaya kapının baş tarafından başlamışlar sticker önde kalmışş,
3- sadece sol tarafı basmışlar sağ tarafada sol u yapıştırmışlarr
4- arka taraftan aşağıya doğru inen siyak kuşakların aralarını turuncu doldurmuşlar oysaki oralar boş olması gerekiyorr arac rengi oluyor orası
5- g4ün ınternet adresi kaputda oluyordu arkadaşlar çamurluğa yapıştırmışş ama fena olmadı orada söktürmedim onları ;D ;D ;D
sinirden ölüyordumm az dahaa sabah ı zor ettım sabah hemen gidip söktürdümm tarıf ettım tekrarr yarın yenilerini yapıştıracağızz bakalım nasıl olacakkk
hasan abiye de çok teşekkür ederimm bu işde en çok onun emeği varr steckerları çizmek başlıbaşına bir işdi zatenn oda sağolsun çizdi banada gönderdii ve yunus abiyee onunlada defalarca reklamcıya gittik geldikk ve bu akşam beraber yapıştırdıkk steckerları
Sn.Mürselim arkadastan vede G4 yaptıran diğer arkadaslardan bir ricamız olsa mumkun olurmu acaba ??
yaptırdıgınız bu harıka g4 stickerlerdan bedelı mukabili almam mumkun olurmu