G.Cherokee ZJ için Monroe amortisör buldum sizce fiyat nasıl

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SCan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,358
Ynt: G.Cherokee ZJ için Monroe amortisör buldum sizce fiyat nasıl

Zakof' Alıntı:
93-98 ZJ lerde kullanılan amortisörün tipi, parça numarası, yada kodu , , , , gibi bir bilgiye sahip olan arkadaşımız varmı acaba ? Yani parçacılarda araştırmaya kalksak ne diyerek
belirteceğiz bu amortisörü ?

selamlar..
ben bunu monroe nun kataloğundan bakmıştım.
zj ler için monroe da iki tip amortisör görünüyor.
birincisi asfalt yol ve stabilize yol koşulları için uygun olan, binek otomobillerde de kullanılan sensa-trac serisi ve bu seri amortisörlerin zj için verilen monroe kodları ön için 37081, arka için ise 37082
ikincisi ise yeni çıkan ve demin saydığım yol tiplerinin yanında arazide de iyi performans sağladığı söylenen adventure serisi ki bu serinin de kodu ön için d4001, arka için ise d4002..
bu arada topiği açan arkadaşa da sitemlerimi sunmadan geçemeyeceğim.
topikte bir önce yazdığım mesajımda, bahsettiği amortisörleri nereden bulduğunu yazmasını rica etmiştim, kendisi ya topiğini takip etmedi, ya da gözden kaçırdı.
neyse, ben o amortisörleri yedek parçacı bir akrabam sayesinde buldum.sensa trac serisi için çift fiyatı olarak 80 TL ve adventure serisi için ise çift fiyatı 150 TL olarak getirtebiliyorum.(verdiğim fiyat bayilikten ve akrabalıktan kaynaklanan 0 karlı fiyattır:smiley:)
aracım için bir çift ön, bir çift de arka sipariş ettim ve kısmetse bugün elimde olacaklar..
ben bunları, kendim imal etmeyi düşündüğüm 2" GET (yükseltme) kiti ile birlikte uygulamayı düşünüyorum.
deneyip gelişmeleri buradan paylaşırım..
saygılar, sevgiler..

Etiketler

o bayi akrabanın fiyatını verebilirsen ben bir görüşmek isterim o arkadaşımızla

ulusotomotiv' Alıntı:
o bayi akrabanın fiyatını verebilirsen ben bir görüşmek isterim o arkadaşımızla

tabi..
dayım olur kendisi
Namık Bingöl - Tar-Mak Oto
0532 5980140

Monroe ürün gamındaki ürünlerin tamamını sorunsuz olarak uygun fiyatlarla temin edebilir, ayrıca yedek parçalar için model no veya katalog kodlarını verebilirseniz diğer markalarda da yardımcı olabilir..
yılların yedek parçacısıdır kendisi :smiley:

saygılar, sevgiler..

aarpinar' Alıntı:
selamlar..
ben bunu monroe nun kataloğundan bakmıştım.
zj ler için monroe da iki tip amortisör görünüyor.
birincisi asfalt yol ve stabilize yol koşulları için uygun olan, binek otomobillerde de kullanılan sensa-trac serisi ve bu seri amortisörlerin zj için verilen monroe kodları ön için 37081, arka için ise 37082
ikincisi ise yeni çıkan ve demin saydığım yol tiplerinin yanında arazide de iyi performans sağladığı söylenen adventure serisi ki bu serinin de kodu ön için d4001, arka için ise d4002..
bu arada topiği açan arkadaşa da sitemlerimi sunmadan geçemeyeceğim.
topikte bir önce yazdığım mesajımda, bahsettiği amortisörleri nereden bulduğunu yazmasını rica etmiştim, kendisi ya topiğini takip etmedi, ya da gözden kaçırdı.
neyse, ben o amortisörleri yedek parçacı bir akrabam sayesinde buldum.sensa trac serisi için çift fiyatı olarak 80 TL ve adventure serisi için ise çift fiyatı 150 TL olarak getirtebiliyorum.(verdiğim fiyat bayilikten ve akrabalıktan kaynaklanan 0 karlı fiyattır:smiley:)
aracım için bir çift ön, bir çift de arka sipariş ettim ve kısmetse bugün elimde olacaklar..
ben bunları, kendim imal etmeyi düşündüğüm 2" GET (yükseltme) kiti ile birlikte uygulamayı düşünüyorum.
deneyip gelişmeleri buradan paylaşırım..
saygılar, sevgiler..

sipariş ettiğin ön amartisörlermi yani cifti 800 ve 150 dediğin önmü arkamı ürün koduna göre yazarmısın ön çift fiyatmı arkamı belli değil

ulusotomotiv' Alıntı:
sipariş ettiğin ön amartisörlermi yani cifti 800 ve 150 dediğin önmü arkamı ürün koduna göre yazarmısın ön çift fiyatmı arkamı belli değil

aslında gayet açık
sensa trac serisinin fiyatları çift için 80TL civarında.ön ve arka arasında az bir fiyat farkı var ama ben o kadar dikkat etmediğim için yazmadım, çok da önemli bir fark değil..(arkalar biraz daha ucuz oluyor)
adventure serisinin de çift fiyatı 150TL, yine bunlar için de ön ve arka arasında az bir fark var ama o kadar da önemli bir meblağ değil..

o zaman yolun maslağa düşerse sana aynılarını 10 tl daha ucuza vereyim akraban olmadığım halde :smiley:

ulusotomotiv' Alıntı:
o zaman yolun maslağa düşerse sana aynılarını 10 tl daha ucuza vereyim akraban olmadığım halde :smiley:

Ulusoto dan Damping . Abi herkese geçerli mi ? Yoksa sadece parçacı yakını olanlar için mi ? :D

aman yanlış anlaşılma olmasın şaka sadece ... :smiley:

Saygılar , selamlar .

ulusotomotiv' Alıntı:
yolum her zaman maslağa düşer..
ancak asıl soru madem böyle bir fiyatın vardı, ben fiyat yazana kadar neden fiyat vermedin??
bakıyorum da topiği başından beri takip ediyorsun??
buna iyi niyet mi denir bilemedim artık..

mutlaka beklerim resimde motor kullanıyosun suzukici fevzi ustanın tam karşısındayım bi cayımı buyur gel iç bişe olmaz özelden yazdığım sana msj vardı onada cvp verirsen sevinirim

ulusotomotiv' Alıntı:
mutlaka beklerim resimde motor kullanıyosun suzukici fevzi ustanın tam karşısındayım bi cayımı buyur gel iç bişe olmaz özelden yazdığım sana msj vardı onada cvp verirsen sevinirim
özel mesajı sildim, ama cevap istiyorsan evet dayım odur..

http://www.tarmakoto.com/ bu yer gebzede ve yanlış anlamadıysam tofaş işi ile uğraşıyo sana yapılan seninde maliyet dediğin fiyatlar buysa enteresan iyi niyet ile nasıl temin edecek anlamadım

kısaca anlatmak istediğim şu sen şimdi d ersen bu mailiyetine bana özel ama herkesede temin eder vakıfmıki böyle bişe yapacak yada s ana özel oldu bu fiyatı verdi diğerlerine kaca verecek bunu düşünmek lazım iyi niyet olarak sana özel yapılmış birşeyse bunu genel bir yerde yazıyosan herkese acık analamına gelir sana özel yapılan bişese bırak sana özel kalsın bunu herkeseymiş gibi yazma yok böyle d eğilse durum o başka

ulusotomotiv' Alıntı:
http://www.tarmakoto.com/ bu yer gebzede ve yanlış anlamadıysam tofaş işi ile uğraşıyo sana yapılan seninde maliyet dediğin fiyatlar buysa enteresan iyi niyet ile nasıl temin edecek anlamadım

kısaca anlatmak istediğim şu sen şimdi d ersen bu mailiyetine bana özel ama herkesede temin eder vakıfmıki böyle bişe yapacak yada s ana özel oldu bu fiyatı verdi diğerlerine kaca verecek bunu düşünmek lazım iyi niyet olarak sana özel yapılmış birşeyse bunu genel bir yerde yazıyosan herkese acık analamına gelir sana özel yapılan bişese bırak sana özel kalsın bunu herkeseymiş gibi yazma yok böyle d eğilse durum o başka

topiğin maksadını anlamadın galiba..
topik sahibi bulduğu amortisör fiyatlarının uygun olup olmadığını sormuş, sonra da kenara çekilmiş...
ben de kendisine nereden bulduğunu sordum ancak ilgi göstermedi..
günlerce jeep çilerden bu parçaların fiyatlarını araştırdıktan sonra bir de dayıma sorayım dedim, bana verilen fiyatlardan çok daha ucuzlara temin edebileceğini söyledi..
şimdi ben de diyorum ki ben bunu paylaştım, ancak sen topiği baştan beri takip ettiğin halde renk vermedin..
bana 150 der, sana 200 der başkasına da 175 der de bu seni ne ilgilendirir??
madem elinde hesaplı parçalar var, bunu sen paylaş da millet faydalansın..
bozgunculuğa gelince herşey tamam, oysa millete fayda vermek için açılmış bir topiğe destek bu kadar..
ne diyelim, okuyup ilgilenenler varsa onlar zaten verir kararlarını..
sanki ben esnafım, buradan senin piyasanı baltalıyormuşum havası vermeye çalışıyorsun..
topik şahsi tartışmaya dönmesin istersen, bu konuyu da kapatalım ne dersin??

Gökhan Bey fiyat tesbit edipte paylaşıma açıklamadan evvel, Ulus Otomotiv olarak amortisör fiatları ve detayları hakkında bizleri bilgilendirebilirdiniz diye düşünüyorum. Önemli olan fiyatının 10 lira aşağısı yada yukarısı değil ki. Bir takım bilgileri paylaşmak olduğu çok açıktır.

Gökhan bey değişik kullanım amaçları için amortisör kodlarını ve fiyatlarını detaylı olarak paylaşıma sunduğunuz için çok teşekkürler size.

Bu fikirlerimi söylemek zorunda hissettim kendimi, ne Ulusotomotiv'i ne de Gökhan beyi tanımam. Sadece forumdan takip ediyorum.

Selamlar,

Zakof' Alıntı:
Gökhan Bey fiyat tesbit edipte paylaşıma açıklamadan evvel, Ulus Otomotiv olarak amortisör fiatları ve detayları hakkında bizleri bilgilendirebilirdiniz diye düşünüyorum. Önemli olan fiyatının 10 lira aşağısı yada yukarısı değil ki. Bir takım bilgileri paylaşmak olduğu çok açıktır.

Gökhan bey değişik kullanım amaçları için amortisör kodlarını ve fiyatlarını detaylı olarak paylaşıma sunduğunuz için çok teşekkürler size.

Bu fikirlerimi söylemek zorunda hissettim kendimi, ne Ulusotomotiv'i ne de Gökhan beyi tanımam. Sadece forumdan takip ediyorum.

Selamlar,

internetten monroe diye arama yapınca imalatçısının sitesi bulunabiliyor.oradan da online katalogdan istenen araç için modelleri görüntülemek mümkün..
isteyen herkes kendi aracına uyan model olup olmadığını kolayca görebilir..
dikkatli takibiniz için teşekkürler..
saygılar, selamlar..

aarpinar' Alıntı:
internetten monroe diye arama yapınca imalatçısının sitesi bulunabiliyor.oradan da online katalogdan istenen araç için modelleri görüntülemek mümkün..
isteyen herkes kendi aracına uyan model olup olmadığını kolayca görebilir..
dikkatli takibiniz için teşekkürler..
saygılar, selamlar..

Monroe adında arama yapıp inceleyeceğim. Çok teşekkürler,

Selamlar,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

SON KONULAR

Geri