Full offroad donanımlı 97 model ZJ-5.2

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bekirnayır Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 75
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,136

Etiketler

Ynt: Full offroad donanımlı 97 model ZJ-5.2

bugün vizesi de yapıldı. tek seferde geçti. az kaldı zaten satmaktan vazgeçeceğim...

Sayın bekirnayır acaba siz kaç yıldır bu aracı kullanıyorsunuz?Gerçek anlamda uzun yol ve şehir içi ne kadar yakıyor hem benzin hem lpg.Off-road sormuyorum çünkü ağır off- road düşünmüyorum.Son olarak parça sıkıntısı yaşatıyor mu,parçalar pahalı mı? Teşekkürler..

kedicik' Alıntı:
Sayın bekirnayır acaba siz kaç yıldır bu aracı kullanıyorsunuz?Gerçek anlamda uzun yol ve şehir içi ne kadar yakıyor hem benzin hem lpg.Off-road sormuyorum çünkü ağır off- road düşünmüyorum.Son olarak parça sıkıntısı yaşatıyor mu,parçalar pahalı mı? Teşekkürler..

bu araçlarda parça sıkıntısı hiç bir şekilde yaşanmaz. her yerde parçası bolca mevcut. aracın yakışına gelince bunu etkileyen bir çok faktör var. lastikiğin ebatı senin kullanış tarzın aracın yükü v.b. ama sana şunu söyleyebilirim ben uzun yolda 40 kr civarı şehir içinde 50 kuruş civarı yakıyorum...

hayırlı satışlar.
kendi aracım 96 5.2 var bir türlü fırsat bulup modifiye ettiremedim. .kendi aracımıda satmak istemiyorum kardeşim istanbulda ne kadar cheroke varsa test etti en temiz en orjinal en dirisini aldık.araç orjinal 180 bin km de idi.istanbul ankaraya uzak olduğumdan modifiye için fırsatım olmuyor.
bu gidişle yapılı bir tane ile takas edeceğim sanırım.hala satmamış olursan ilerleyen zamanda seni rahatsız ederim tabi takas düşünürsen.

pesendide' Alıntı:
bu modellerin 5,9 motorlusu tutuluyormuş gerçekten ölemi acaba

dünyada çok az üretilmiş zaten 5.9 temiz olanlarıda sahipleri kolay kolay satmaz satarsada çok uçuk fiyat istiyorlar.vede temizini pek satmıyorlar.

1997 model 5.2 ZJ - 129.500 MİLDE Araçta kaza ,değişen parça yoktur. Tertemiz bir araçtır. Araç alındığı günden itibaren titizlikle bakılmış olup, değişmesi gereken tüm parçalar değiştirilmiştir. Aracın modifiyesinin tamamı 2010 yılı Ağustos ve Eylül aylarında yapılmıştır. Araca aşağıda detayları gözüktüğü üzere (ki bir çok unutulan vardır) yaklaşık 23.000 TL masraf yapılmıştır. Şanzımanı sorunsuzdur.Araç yükseltildiği için Ön şaft istavrozluya çevrilmiştir. Modifiyelerin bir kısmı Antalya’da Antoff başkanı Ahmet Usta tarafından gerçekleştirilmiştir. Bir kısmı ise Offroad aksesuardan temin edilmiştir. Bende bu işin içerisinde olan biri olarak aracıma yaptığım masrafların tamamını çıkartamayacağım bilincindeyim. Bu sebeple Araç için istenilen SON FİYAT 25.500 TL dir. Aracın satılma sebebi yeni bir 4x4 projesi içindir. Projeme uygun araçlarla (L200 ve Grand Vitara) Takasa açıktır.aracın muayenesi yeni yapılmış olup 2013 yılına kadar vizesi vardır. Sıralı sistem tartarini lpg ruhsata işlidir. İrtibat :0 532 517 24 96 Av.Bekir NAYIR

ARAÇTA BULUNANLAR ve YAPILANLAR:

1)Rough Country 3.5 “ Yükseltme Kiti (Montaj dahil)=1. 800 TL

2)TJM OX TJM OX 9500 lb Vinç =1.400 TL (sadece birkaç kez kullanıldı)

3)Çelik tampon=1000 TL

4)Komple Şanzıman tamiri= 2.000 TL (daha 2.000 km önce yapıldı)

5)Tavan sepeti=700 TL

6) 5 adet 31x10,5x15 bf A/T =1.300 TL (daha 100 km.de olup sıfırdır)

7)Ön şaft massallıya çevrildi =250 TL

8)Komple motor ve difransiyel bakımı=1.600 TL (faturası mevcut)

9)Tavan döşemesi değişti = 300 TL

11)Deri koltuklar boyandı=300 TL

12)Motor ve şanzıman takozları yenilendi =300 TL

13)Sıfır Akü=150 TL

14)Buji-buji kablosu 20 gün önce değişti= 140 TL

15)Rough Country direksiyon amortisörü=120 TL (daha takılmadı kutusunda)

16)Işıklı Ön cam kepi=400 TL (eyüp usta imalatı)

17)Ön track bar özel olarak sıfırlandı ve özel ayarlardı =150 TL

18)4 adet tepe sis farı=250 TL

19)Lund AVS orijinal rüzgarlık = 170 TL

20)Kutusunda açılmamış hava ve yağ filitresi mevcut =50 TL

21)Dalkıranlar-Havuz paspaslar =100 TL

22)Direksiyon sıfırdan deri kaplatıldı=200 TL

23)Şnorkel=Montaj dahil 350 TL

24)Direksiyon kutusu değişti=1.000 TL

25) 5 adet 15x8 -26 et devino jantlar 1.000 TL

Fotoğraf-0093.jpg

Fotoğraf-0100.jpg

Fotoğraf-0092.jpg

Fotoğraf-0104.jpg

Bu araç hala nasıl duruyor anlamış değilim.
Tekrar hayırlı satışlar :smiley:

bence fiyat çok uygun böyle bir araç yapmaya kalksanız 30 ları geçer ve bir sürü zaman harcarsınız çünkü bizzat yaşadık arayan için bulunmaz fırsat keşke satmasınız :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR