Full çalışan Navigon Navigasyon rar dan çıkartılan dosyaları SD karta yükleyin Kart okuyucu ile bilgisayara bağlayın ve bilgisayara Navigon Fresh yükleyip hesap açın ve haritaları indirin ve güncelleyin.. Ben yıllardır kullanıyorum sıkıntısız çalışıyor..
Navigon Fresh kuruluyor ama server bağlantısı olmuyor.[/
QUOTE]
Evet bazen öyle yapıyor ya server yoğun yada bilgisayardan izin vermen gerekiyor navigonu ayarlar my mapdan da güncelleyebilirsin ben yıllardır telimde kullanıyorum
Ne alaka arkadaşım direk benim yükleme yaptığım sayfaya yönlendiriliyorsun.
Biz burada yardımlaşma yapıyoruz virüsle bilmem neyle işimiz yok benim yaşım 53 yalan yalnış sayfalara girersen virüs bulaşır tabi..
24 kişi indirdi kimseye bulaşmadı sana mı bulaştı yani
Virüs direk olarak kartı bozmaz. Kartınız bozuldu ise sizin kart okuma/yazma aparatınızda sıkıntı var demektir. Bilgisayarınızda virüs koruması varsa zaten virüslü dosyayı yükleyemezsiniz. Virüs tarama programınız varsa ve karta yüklediyseniz zaten dosyada virüs yok demektir.
bilgisayardan direk telefona karta gönderdim ve kart iptal oldu bir türlü açamadım ben olanı söyledim sizin tabi kide kötü niyetiniz yoktur yanlış anlaşılma olmuş virüs site dende gelebilir veya kendi bilgisayarımdan da ama yüklemek isteyenler dikkatli olsun anlamında yazdım.
bilgisayardan direk telefona karta gönderdim ve kart iptal oldu bir türlü açamadım ben olanı söyledim sizin tabi kide kötü niyetiniz yoktur yanlış anlaşılma olmuş virüs site dende gelebilir veya kendi bilgisayarımdan da ama yüklemek isteyenler dikkatli olsun anlamında yazdım.
Bu sitede yapmayın böyle şeyler bari işine yararsa yüklersin ama lütfen ne siteyi nede bizler paylaşım yapan arkadaşları zor duruma düşürmeyin.
Bu Sitede herkez adam gibi adam en iyi paylaşım sitesi lütfen kötü zihniyetimizi bu sitede göstermeyelim.
Kardeş tam olarak nasıl yükledin benim araçtada android multimedya oynatıcısı var ama bir türlü çalışmıyor ben cihazın kendi hafızasına yüklüyorum illaki hafıza kartı mı gerekli