Frontera sport şasi numarası nerededir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 25erol Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,064

25erol

Yeni Üye
Arkadaşlar benim 1997 model frontera sport var . ön camın altında göğüsün üstünde şasi numarası yeri var fakat kopmuş kayıp. bir usta ön sağ tekerin arkasında ş aside şai numarasının basılı olduğunu söyledi. kendi gayretimle aradım bulamadım. fenni muayeneye gidince sorun olur mu kapunun altında bir tane şasi numarası var birde motor suyunun az ötesinde etiket gibi bir çok numaranın olduğu bir plaka var. bunlar yetermi yoksa arabanın içinde başka bir yerinde var mı cevaplarsanız sevinirim selamlar

Etiketler
Ynt: Frontera sport şasi numarası nerededir?

arka şasede solda olsa gerel tekerlerin arasından görüküyor bende aracın muanesini yaptırırken baya bi aramıştım

Arka sağ tarafta lastiğin hemen yanından gözüken şasinin orda dıştan çok rahat gözüküyor (sonradan üzeri boya veya yalıtım malzemesiyle kaplanmadıysa) üzeri.

Yusuf kardaş çok sağol Allah ne muradın varsa versin. 4 usta aradılar bulamadılar. Numarayı bulunca sevincim tavan yaptı. tekrar cevap veren herkese çok teşekkürler

Erol Bey rica ederim, bulduğunuza sevindim. muaynede çok problem yapıyorlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR