Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı kasa dan bende de war we ben aracımı yükselttim bana maliyeti iki yüz lirayı buldu we inanılmaz değişti araç. Eğer istersen yardımcı olabilirim. Ustanın atölyesi yenibosnada.
Ben aldığımda şnorkel vardı ama basit bir sistem ile yapılmış yalnızca bir tornacıda bir boru şekillendirin üste bir hava filtresi çamurlukta panç ile 7 -8 cm genişliğinde yuvarlak kasim yapın geri kalan nalburdan da bula bileceginiz bir boru ile hava filtresine giriş nasıl yapılacagına dair resimler var sitede maliyeti 200 lirayı geçeceğini sanmam.
merhaba ben d max kullanıcısıyım arkadaşıma frontera 2.2 aldık bugün aracı torsiyonlardan 6 cm yükselttik ama iç aks bilyeleri üçlü (otolarda da kullanılan)gibi geldi bana zorlamalarda sorun olurmu vitaralarda da bu bilyelerden kullanmışlar aks açısı fazla olursa zorladığında kırıyor benim araçtaki iç taraftaki aks bilyesi altılı olandan 8 cm yükselttim sorun yok