Frontera sport nasıl yükseltirim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayazağa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,160

ayazağa

ŞAns AnCak HazırlıkLı BeyinlerE YaRdım Eder
Yer
şişli
Fronteramı en kolay yoldan maxsimum oranda nasıl yükseltirim Bilgisi olan yada daha önce yaptıran varmı.

fronti.jpg

Etiketler
Ynt: Frontera sport nasıl yükseltirim

önleri torsiyonlardan yaklasım 5 cm arka yay ise get ile makas ise makas küpelerini uzatarak

selamlar

Abi nerede yaptırabilirim bildiğin bir yer varmı birde maliyeti ne kadara çıkar tahmını

ayazağa' Alıntı:
Abi nerede yaptırabilirim bildiğin bir yer varmı birde maliyeti ne kadara çıkar tahmını
,
Önler bedava torsiyon cıvatalarını ayarlamak lazım. arka kısmı iyi bir tornacı yapar maliyet en fazla 200-250 bence

Aynı kasa dan bende de war we ben aracımı yükselttim bana maliyeti iki yüz lirayı buldu we inanılmaz değişti araç. Eğer istersen yardımcı olabilirim. Ustanın atölyesi yenibosnada.

Ben aldığımda şnorkel vardı ama basit bir sistem ile yapılmış yalnızca bir tornacıda bir boru şekillendirin üste bir hava filtresi çamurlukta panç ile 7 -8 cm genişliğinde yuvarlak kasim yapın geri kalan nalburdan da bula bileceginiz bir boru ile hava filtresine giriş nasıl yapılacagına dair resimler var sitede maliyeti 200 lirayı geçeceğini sanmam.

selam. ben de frontera b sport'u yükseltmeyi düşünüyorum. ankarada bildiğiniz yer varsa çok makbule geçer.

merhaba ben d max kullanıcısıyım arkadaşıma frontera 2.2 aldık bugün aracı torsiyonlardan 6 cm yükselttik ama iç aks bilyeleri üçlü (otolarda da kullanılan)gibi geldi bana zorlamalarda sorun olurmu vitaralarda da bu bilyelerden kullanmışlar aks açısı fazla olursa zorladığında kırıyor benim araçtaki iç taraftaki aks bilyesi altılı olandan 8 cm yükselttim sorun yok

Selamlar
Torsiyonlardan 4-5 cm yükseltip sorun yaşayan arkadaş varmı,
31x10.5x15 Lastik kullanıldığında ne olur,

Bilgilendirmeler için teşekürler.

Benim araca 31x10,50 15 jant lastik yükseltme olmadan uygulamıştım hiçbir sorun olmuyor ;)

bu son hali idi
31 lastik şnorkel ön arka vinç yükseltme 8)

IMG_0306.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

SON KONULAR

Geri