frontera sola sinyal vermeme sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan demir545 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,569

demir545

0542 418 64 11
Yer
erzurum
herkese selamlar....95 model fronteram sola sinyal vermiyor fakat flaşörlerde 4ü de yanıyor..yani lambalar patlak değil..aşagıdaki verdiğim fotoğrafta ki siyah kutudan ses geldiğini gördüm....sağa sinyal verdiğim de arabanın göstergesindede sinyal verdiği yazıyor fakat sola verince hızlı hızlı çıt çıt çıt sesi geliyor göstergede de göstermiyor sinyal verildiğini... o siyah kutucuk ta bitiyor herhalde iş yada sigortada... ustaya gitmeden çözebilirim gibi geldi bilen bir abimiz yardımcı olursa çok sevinirim...

Fotoğraf0079 - Kopya.jpg

Etiketler
Ynt: frontera sola sinyal vermeme sorunu

selamlar dörtler yandığında sol tararın sinyallerinden patlak ampül varsa eğer sinyal verdiğildiğinde elektrik atlama yapar ve içerde o bahsettiğiniz çıt çıt sesini yapar resimdeki siyah kutucukta elektrik rolesi eğer dörtlerde tüm ampuller eksiksiz yanıyosa roleye ve sigortaya bakarsanız kendinizde işinizi çözebilirsiniz kolay gelsin ;)

bu cevap tan hiçbirşey anlamadım..çözümde yok yani bu cevapta yinede sağolun ama bilen bir abimiz cvp veremez mi bu konuya...ampuller patlak değil 4 lüleri açınca yanıyor..

arkadaşım bu ses sadece ampullerden biri yanmadığı zaman verir bircok arabada vardır bu ozellık özellikle alman menşeili araçlarda ...onler arkalar ve çamurlıkta bulunan sinyallerden biri yanmıyosa veya bazen cok yağmurlu havalarda su alabılıyo ondan yapar ..boşuna sokme oraları arac çalışırken sola sınyal ver bak onlere arkalara camurluktakı sınyallerden biri yanmıyodurr sen ampullerı kontrol et

tansu.1978' Alıntı:
selamlar dörtler yandığında sol tararın sinyallerinden patlak ampül varsa eğer sinyal verdiğildiğinde elektrik atlama yapar ve içerde o bahsettiğiniz çıt çıt sesini yapar resimdeki siyah kutucukta elektrik rolesi eğer dörtlerde tüm ampuller eksiksiz yanıyosa roleye ve sigortaya bakarsanız kendinizde işinizi çözebilirsiniz kolay gelsin ;)
Banada bu mesaj gayet açıklayıcı geldi,
mesaja yazdığınız cevaptan anlıyorumki ??? nokta atışı cevap bekliyorsunuz.
sorununuz karşısında alınacak cevaplar bunlar.daha iyisini sanayide elektirikçi verecektir.
kolay gelsin.

sigortalara baktım ama çok karışık...anlaşılan sanayiye gidicem mecburen :(

demir545' Alıntı:
sigortalara baktım ama çok karışık...anlaşılan sanayiye gidicem mecburen :(

merhabalar. öncelikle saydığınız bütün parçalar sağlam dır hocam.sizin sorununuz sinyal kolu aynı arıza bendede oldu...sinyal koluna baktırın zaten görüceksiniz bi tane sinyal kolu çıkması edinirseniz sorununuz çözülür.iyi günler.

Flaşör arızası kesin. Aynı sorun benim aracımdada oldu,yeni flaşörle değiştir sorun çözülür.

hakkı57' Alıntı:
sinyal kolu aynı arıza bendede oldu...

BIM01' Alıntı:
ampullerden biri yanmadığı zaman verir

YSF' Alıntı:
Flaşör arızası. Aynı sorun benim aracımdada oldu.

buyrun size 3 farklı yaşanmış çözüm önerisi. eğer hiçbiri değilse kesin çözümü de aşağıda önermişiz. :smiley:

son_kral_54' Alıntı:
daha iyisini sanayide elektirikçi verecektir.

YSF' Alıntı:
Flaşör arızası kesin. Aynı sorun benim aracımdada oldu,yeni flaşörle değiştir sorun çözülür.

merhaba aynı arıza şuan bende de var ve yukarıda bahsedilen bütün parçalar değişti ama sorun çözülmüyor...ben de sizin gibi flaşör de sorun olduğunu düşünmüştüm ama flaşörün sinyal yanmadığı halde sesinin geldiği duyuluyor ama sol sinyal yanmıyor artı dörtlülerde yanıkken flaşör ve bütün sinyaller yandığını es geçmeyelim.benim kanaatim yinede sinyal kolu...en az üç oto elektrikçi ustasına gittim ve hepsi ağız birliği yapmışcasına sinyal kolu arızası olduğunu söylediler.

ya bide sıkıntı fenni muayeneden geçememesi... geçemez değil mi muayeneden?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri