Frontera Hub Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ADU Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,679

ADU

Yeni Üye
Yer
İSTANBUL
Sevgili dostlar 2 yıldır Frontera 2.0 sport kullanıyorum ve şimdiye kadar ciddi bir problemle karşılaşmadım. Ancak son olarak Ömerli-Esenceli köyü civarına kamp atmak için gittiğimde, arazi vitesinden normal vitese geçerken kilitlenen hubların açılması için geri vitese takıp gitmeyi unuttum.(daha önce de bir iki kere unutmuştum ama bir sorun olmamıştı.)

Asfaltta ilerlerken bir süre sonra sağ ön tekerlekten sesler gelmeye başladı.(bilyeler dağıldı sanki) Sağa çektim veri geri vitese takıp aracı geri aldım. Tak diye bir ses duydum ve ileri devam ettiğimde sorun kalmadı.

Ama şimdi ne zaman geri vitese atsam bazı sesler duyuyorum ve gerçekten sinir bozucu. Hubları kırmış olabilir miyim? Eğer öyleyse İstanbul'da hublardan anlayan bir usta önerir misiniz?
(o kadar canım sıkıldı ki kamp fotolarını bile paylaşamadım sizlerle :-\

Etiketler
Ynt: Frontera Hub Sorunu

Bendede 94 sport var sanıyorum bendede aynına benzeyen sorunlar var. Arazi vtesine geçmiyor sanki. Geçiyor ve önler çalışmıyor bazende kısa mesafe önler çalışıyor zorlandığında tak diye bir sesle araziden atıyor. Ben çözüm olarak manuel hub düşünüyorum. Elinde temiz çıkma veya yeni uygun fiyat hub olan varsa satın alabilirim. Saygılar...

fronteranın haplarının sökülüp temizlenip yaglanması sorunu cöze bilir eger parca kırmışsa bir takım manuel hup edinin daha saglam ve sorunsuz calışırlar

doçhasan' Alıntı:
Dursun bey manuel hub nereden bulabilirim. Bilgilendirirsen sevinirim..

şu an için bilmiyorum bir ara elimde vardı bir kac takım kullandık arkadaşlara sorarım elinde olan varsa yardımcı olmaya calışırım

slmlar benim aracım 4x4 e geçiyorda çıkıyorda ama bazen cııırrrrttttttttttt diye bises geliyor ve tak edip tutuyor sonra boşa hiç çıkmıyo kilitlerim sorunlumu sizce .97 fronterama manuel hubb arıyorum elinde olan varsa 0535 693 41 67 iletirse sevinirim.

forum dakı arkadadslar dan bazıların da hub var dıye duydum bır de 4 leventte parcacı daolması lazım aksaray a cihan opel e bır gıt menı tavsıye ederım

avcı-balıkcı' Alıntı:
slmlar benim aracım 4x4 e geçiyorda çıkıyorda ama bazen cııırrrrttttttttttt diye bises geliyor ve tak edip tutuyor sonra boşa hiç çıkmıyo kilitlerim sorunlumu sizce .97 fronterama manuel hubb arıyorum elinde olan varsa 0535 693 41 67 iletirse sevinirim.

içinde küçük bir segman var o atmıştır. hubı söktürün (usta olan bir ustada) hemen önünüze düşer sonra o segmanı aynen takın. sık yaparsa segmanı değişin..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR