Sevgili dostlar 2 yıldır Frontera 2.0 sport kullanıyorum ve şimdiye kadar ciddi bir problemle karşılaşmadım. Ancak son olarak Ömerli-Esenceli köyü civarına kamp atmak için gittiğimde, arazi vitesinden normal vitese geçerken kilitlenen hubların açılması için geri vitese takıp gitmeyi unuttum.(daha önce de bir iki kere unutmuştum ama bir sorun olmamıştı.)
Asfaltta ilerlerken bir süre sonra sağ ön tekerlekten sesler gelmeye başladı.(bilyeler dağıldı sanki) Sağa çektim veri geri vitese takıp aracı geri aldım. Tak diye bir ses duydum ve ileri devam ettiğimde sorun kalmadı.
Ama şimdi ne zaman geri vitese atsam bazı sesler duyuyorum ve gerçekten sinir bozucu. Hubları kırmış olabilir miyim? Eğer öyleyse İstanbul'da hublardan anlayan bir usta önerir misiniz?
(o kadar canım sıkıldı ki kamp fotolarını bile paylaşamadım sizlerle :-\
Asfaltta ilerlerken bir süre sonra sağ ön tekerlekten sesler gelmeye başladı.(bilyeler dağıldı sanki) Sağa çektim veri geri vitese takıp aracı geri aldım. Tak diye bir ses duydum ve ileri devam ettiğimde sorun kalmadı.
Ama şimdi ne zaman geri vitese atsam bazı sesler duyuyorum ve gerçekten sinir bozucu. Hubları kırmış olabilir miyim? Eğer öyleyse İstanbul'da hublardan anlayan bir usta önerir misiniz?
(o kadar canım sıkıldı ki kamp fotolarını bile paylaşamadım sizlerle :-\