Merhaba çözüm bulabildiniz mi?
96 model x20se motorlu 2.0 aracım var. Debriyaja basınca inanılmaz bir cayırtı geliyor, vitese takıp debriyajı bırakıp ilerlediğimde hiçbir ses-sorun yok. Prizdirek bilyası mı baskı balata bilyası mı çözemedik. Önce baskı balatayı sökeceğiz belki set değiştirmek gerekecek x20se için bakıyorum 700-800 TL gibi rakamlar çıkıyor. Bildiğiniz direk uyumlu baskı balata siparişi verebileceğimiz bir kod var mı? Yada isuzu dan TFR baskı balata seti oluyor mu bilginiz var mı? Ben araştırmalarım sonucu X20SE için LuK 622115300 kodunu buldum fakat sipariş etmeye çekiniyorum. Şanzıman kodundan araştırayım dedim ama bulabildiğim tek bilgi emin olmamakla birlikte 2.0 larda İsuzu'nun MSG model şanzımanı olduğu.
Parçacıda yada internete direk frontera yedek parça ismi ile aradığımızda saçma sapan rakamlar çıkıyor, ön teker bilyalarının tanesini internette 150 TL'ye sipariş ediyordum, kendim söküp rulmancıya götürdüm aynısı 33 TL. Debriyaj setinde de eminim doğru isim yada kodla yarı fiyatlarına temin edilebilecek.