Frontera B Arka Diferansiyel'e Hangi Yağ (lsd Li) Konur

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turgaybaş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,036

turgaybaş

dağlar, yollar, bide gece...
Yer
erzincan
sevgili arkadaşlar arka diferansiyelim tam sağlıklı kilitleme yapmıyordu; ebayden kilit balatalarını getirtdim. diferansiyelin tamirini gerçekleştirdikten sonra hangi yağı koymam lazım???bildiğim kadarıyla uygun olmayan yağ konuncada kilit vazifesini tam yapamıyomuş.bilgisi olan varsa bana yardımcı olursanız sevinirim.tabi ön diferansiyel ve manuel şanzıman yağları ilede ilgili değerli bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim ;)

Ynt: Frontera B Arka Diferansiyel'e Hangi Yağ (lsd Li) Konur

Bir ihtimal bu olabilir, kullanma klavuzunda birşey yazmıyor mu? http://www.kompet.com.tr/index.php?route=product/product&product_id=50 (Motul 90 PA)

One koydugunuz yagin aynisini koyun icine kilit katkisi ilave ediceksiniz hepsi bu

Sent from my iPhone using Tapatalk

kilit katkısı derken???oguzhan bey erzincanda yaşıyorum burdaki yağcılara falan baya sordum hiçbi bilgileri yok.ellerinde zaten bu tür bişey yok.bildiğiniz bi isim marka veya alabileceğim bi yer söylerseniz sevinirim.

kilit katkısı derken???

Normal diferansiyel yağına LSD diferansiyel katkısı koyarak ta aynı sonuç elde edilebiliyor. Erzincan'da ne LSD'li diferansiyel yağı ne de katkısını bulamazsınız. Size önerdiğim yağı da internette drag yarışları ile uğraşan gençlerin muhabbetlerinden buldum "türkiyede bulunmuyordu rica ettik getirttik" türünden birşeyler yazmışlar, yani zor bulunan birşey.

Mobilde limited slip hypoid yağ var. Litresi 20tl civarı onu koyabilirsiniz.

Ben toyotaya "toyota hypoid oil LSD" koyuyorum.

Değerlerini tam hatırlamıyorum ama 75-90 olabilir

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.

Turgay bey yarin tam adini ogrenicem sizin icin.ben grand cherokee 5.2 de kullaniyord bende de lsd vardi.siz mobil markasina da bakabilirsiniz beklemek istemiyorsaniz benzincilerde olur diye tahmin ediyorum yoksa internetten siparis edin en kotu.yarin tam adini paylasicam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benzinciler pek bilmiyor, ancak yağ toptancılatında vardır yada limited slip, lsd yağı istiyorum derseniz getirirler.

Oğuzhan beyin dediği gibi internetten de alabilirsiniz

Numarasını kontrol ettim benim kullandığım 75w-90 toyota hypoid LSD. Tam kilitli diferansiyelde kullanıyorum

Erzincan'da toyota servisi varsa en temizi o gibi geldi bana. Benzinciler o yağın adını sanını bile duymamışlardır, yağ toptancılarının duymuş olduğundan da şüpheliyim.

Servise danışın yazısılsd içün mü hocam. O kısım net olmamış sanırım.

Bu yağı diferansiyelemi koyacaksınız?
Motor yağı bakmışsınız.

Castrolün lsd için önerdiği yağ 75-140 tam sentetik litre fiyatı altınla yarışıyor :smiley:)

arkadaşlar onunuzde site işte hiçmi açıp bakmıyosunuz orda koskocaman yazmış diger yag tavsiyeleri diye .tek tek adım adım yazmakmı lazım suraya tıklayın acılınca buraya tıklayın diye.
yani sonucta yazmıssın bilgiye ihtiyacım var diye bizde sana yardımcı olmak babında bir firmanın frontera için tavsiye ettigi yagların listesinin bulundugu sayfayı paylaştık. burda 150 tl 200 tl olmuş olmamış alırsın almassın amaç sana yol haritası olması acısından castrol başka markada alırsın senin bilecegin bir şey .araba senin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR