Frontera Arazi Vitesim Çalışmıyor ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan demir545 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,578

demir545

0542 418 64 11
Yer
erzurum
herkese selam.. 95 model fronteramın arazi vitesi çalışmıyor 4h veya 4l ye aldığımda önlerde dönme olmuyor( rampaya alıp denendi) bunun nedeni ve maliyeti nedir ?

Etiketler

emre beye katılıyorum ilk etapda porya kilidlerine baktırın aynı sıkıntı bende vardı arıza porya kilidinde çıktı...

http://www.tarotostore.com/PORYA-KILITLERI,LA_277-2.html#labels=277-2&stockOnly=0&type=catalog&searchalpha=&searchprice=asc&tp=

bu adreste 300 liraya falan var... bunlar olmaz mı benimkine ? veya daha ucuz bulabileceğim bir yer var mıdır ?

Ynt: Frontera Arazi Vitesim Çalışmıyor ?

o sitede illaki fronteranın kini mi almamaız lazım ? örneğin 300 lük olan toyatanın kini alsam olmaz mı

demir545' Alıntı:
o sitede illaki fronteranın kini mi almamaız lazım ? örneğin 300 lük olan toyatanın kini alsam olmaz mı

merhaba bahsettiğiniz tar oto dan ben daha önce aldım 480 tl ödedim.sizin bahsettiğiniz toyotalar bizim araçlara uymaz aks dişli sayıları faklıdır.ayrıca frontera için sonuncuyu ben almıştım.ama deco33 nickli abimiz için getirtdik ellerinde olması lazım.

ayrıca bahsettiğiniz arıza için önce bi ustaya gösterin aracı çünkü önlerin çalışmaması kilitlerden de olabilir akslardan da ve en önemlisi diferansiyelden de olur.örnek ben iki gün önce arazide diferansiyeli kırmışım önler çalışmadı.

AISIN HUB 175 tl tanesi Isuzu yetkili servisine gidin temin ederler. Benim nontaj ile ilgili bir konum vardı bakabilirsiniz

menderes bey benim ön tekerlerde çekiş yok ben porya kilitlerindedir dedim ama daha farklı bir masrafı var mıdır acaba bir bilginiz var mı bu konuda ?

demir545' Alıntı:
menderes bey benim ön tekerlerde çekiş yok ben porya kilitlerindedir dedim ama daha farklı bir masrafı var mıdır acaba bir bilginiz var mı bu konuda ?

bu konuda kimse size net cevap veremez önler çalışmıyorsa hub lar(kilit) defiransiyel,akslar veya yavru şanzumandan biri arızalıdır.işi bilen bi ustaya gidip aracı lifte kaldırtın dört teker boş da iken arazi vitesinde çalıştırın neden dönmediği ni görürsünüz.

ustaya değil de opel yetkili servise götürsem daha iyi olmaz mı ? çok mu para alıyorlar

demir545' Alıntı:
ustaya değil de opel yetkili servise götürsem daha iyi olmaz mı ? çok mu para alıyorlar

valla ben mecbur kalmadıkça yetkili servise gitmem en ufak arızayı bile büyütüyorlar.siz yine istediğiniz servise gidin ama kendi başınıza çözmeye kalkmayın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR