Frontera 3.2 Lütfen Yardım :-[

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serdar_aydin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,614

serdar_aydin

Yeni Üye
Uzun zamandan sonra 3.2 99 model manuel araçıma kavuştum. Benden önceki sahibi 5. vitesde giderken 2 ye çekiyor ve şanzımanı dağıtmış. Ustalarımla birlikte toparladık bir sure bindim volantı eğik olduğu için debriyaj bilyasını tekrar parçaladı. Kesin çözüm için volant ve prizdirek almam gerekiyormuş birçok yeri aradım volant için en son aklıma döküm yapan yerler geldi. Tedarik edebilirmiyim yada döküm yapabiliyorlarmı parçaları bu konuda yardımınıza ihtiyacım var :(

Etiketler
frontera
Ynt: Frontera 3.2 Lütfen Yardım :-[

hocam hatayda bi arkadaş var elinde parçalanmış bi frontera var çoğu parçalarını sattılar ama hatırladığım kadarıyla ellerinde sizin aradığınız parçanın olması lazım.bende baya bişeyler aldım bu arkadaştan sağolsun çok iyi insanlar.05078220288 ozan özyalçın .bu numarayı bi arayın ,inşallah size lazım olanlar duruyodur...

turgaybaş malesef ozan arkadaşımızda da kalmamış :( hiç bir yerde bulamıyorum...

hocam sıkma canını bulunur.bide şunu deneyin. istanbulda ramazan çukur 02122867029 05364699642. eğer ordada yoksa.ebaydan istersin gelir 15- 20 güne.ebay da ben baktım volant var parça 105 dolar nakliyesi vergisi toplam 120 dolar civarı yani toplam 220 dolar civarı.bilgin olsun.priz direk ede bakarım tahmini fiyat yazarım.ama şu istanbulu bi arayın hele bakalım.inşallah duruyodur.

İstanbuldan volanin sıfırını buldum 1850 tl diyorlar. Fiyatlar hakkında hiç bilgim yok normal mi yoksa fahiş mi bilmiyorum. Ama prizdireği bulamıyorum. turgaybaş sizin verdiğiniz numaraya ulaştım malesef onlarda da yokmuş. Başka bir araba olsa coktan satmıştım ama Frontera benım herzaman hayallerimdeki araba oldu bir şekilde bulucam artık parçaları :/

http://www.ebay.com/itm/RhinoPac-Clutch-Flywheel-167214/130886291670?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D26969%26meid%3Dc1724bc3cac140ea8b24bf383d14f2c2%26pid%3D100033%26prg%3D11189%26rk%3D4%26rkt%3D4%26sd%3D110887070167 .hocam şuna bi bakarsan fiyatın fahişliğini göreceksin.

parça+nakliye+gümrük masrafları=205 $ ortalama 15-20 günde elinde olur.

Ebay'den 205$ posta gümrük hepsi dahil, istanbuldan elden teslim 1850 lira.. hmm. Bazen yanlış memlekette yaşadığımızı düşünmekteyim :D Ebay komple araba da gönderir mi acaba parça parça uğraşmayalım..

Ebayden alışverişlerde gümrükte takılma yada gecememe durumu oluyormu. İnternetden çok alışveriş yaparım ama yurtdişindan hiç şipariş geçmedim. Ebaydan parça ismi veya koduyla arama yapıyoruz sanırım parçaların bu kodlarını nasıl öğreniyoruz ?

Şu ana kadar vergisini ödediğiniz hiçbirşeyin geçmeyip orda kaldığını görmedim. Fiyatı yüksekse (posta dahil 200 euro'yu geçmeyecekti sanırım son zamanlarda mevzuat değişmediyse) gümrüğe takılır ama.

vergiyi ödeyince geliyo hocam bazen bikaç gün teslim süresi uzayabiliyo gümrük kontrolünden dolayı ama yinede geliyo.bugüne kadar en fazla geciken ürün 25 günde elime geçti.oda zaten türkiye gümrüğünün tembelliğinden kaynaklı.

arkadasim ikitelli Ataturk oto sanayide yanmis bi 3.2 frontera var.bugun ben parca bakmaya gittigimde gordum baya bi parcasi var sanzumani duruyodu.kapıdan girince ilk sag sokakta.ama o sanayıde kac tane kapı var hangi oldugunu hatırlamıyorum ama basın ekspresten gidersen zaten o kapıdan gırıyosun.motor bolumu yanmıs.insallah aradigin parcaya zarar gelmemistir.ayrica topkapı da sanayide iyi bir ustayla tanistım.fronteraya burda bakmiyolar bakanda anladigindan degil para icin bakiyo.levent usta frontera konusunda uzman teli 0 212 482 5535

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,911
Kayıtlı Üye Sayımız
166,710
Kaydolan Son Üyemiz
HANLİFE

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR