Ynt: Frontera 2.0 Sport Hakkında
Merhaba, biraz önce aranıza katıldım (yeni üye), öncelikle herkese selamlarımı iletiyorum. 96 yılında sıfır aldığımdan beri kullanıcısı olduğum FRONTERA 2.0 hakkında, ben de 95 sonu yada 96 model yıllarını tercih edilmesine katılıyorum. Öncekilerden farkı çok, ABS standart, arka süspansiyon helezonlu, eskiler makaslı çok zıplatır, klima standart, jant ebadı şehir+arazi kulanımına göre 15 inch'den 16 inch'e çıkarılmış, söylendiği gibi akselerasyonu hızlı değil ama yarış arabası olmadığını hatırlarsanız ve ona göre gaz verirseniz hızlanması keyif bile verir... 80 lt yakıt kapasitesi ile akıllı hızlarda kullanırsanız motor hacmi avantaj oluyor, sarfiyat uzun yolda 10 lt. nin altına bile iniyor. Uygun yolda gazlarsanız 170 km üstüne rahatça çıkıyor, tabii bedelini benzin ile ödüyorsunuz. En önemli avantajı virajı adeta rakipsiz..! Kullandığım birçok arazi aracı içinde en iyi viraja giren araba. Tabii, çıkışı sizin maharetinize kalmış. Özetle ben aldığımdan beri çok keyif alarak kullanıyorum, bazı ilavelerim de oldu, örn. direksiyon amortisörü taktım, büyük ebatlı ön tekerleklerde kasis ve asfalttaki ağır araç izlerinde sallanmaları önlüyor, yine eksik gördüğüm kapı altı aydınlatmaları, bagaj aydınlatması (arka koltuk gölgeliyor) ve torpido gözü aydınlatması gibi... yani biryandan da üzerinde farklılıklar yaratarak oynuyorum. Sonuç olarak temiz bir tane bulup keyif almanızı diliyorum. Biraz uzadı ama yazacak çok şey var, umarım sabırlısınızdır.