Fren Lambası Sureklı Yanıyor!? Stop Ettıgımde Bıle..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suziki jimny Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,127

suziki jimny

çok okuyan değil gezenbilir..!
Yer
Istanbul
Selamlar, 1 saat once garaja gırerken aracı stop ettırdım, yanastıktan sonra baktımkı fren lamlabarı yanıyor. Arac stop halde lambalar kapalıl ve yınede yanıyor. Bende gece gece ugrasmayayım dıye aku kablosunu cıkarıp bıraktım. Fren musuru kırıldı yada arızalandı dıye gelıyor aklıma ama fıkrı olan varmıdır sorayım ıstedım_? Fren musuru ıse elektrıkcı de nekadara mal olur?

gezenbılır guncel kalması dılegı ıle..

Etiketler
Ynt: Fren Lambası Sureklı Yanıyor!? Stop Ettıgımde Bıle..

Buyuk bir ihtimalle tahmininiz dogrudur.Pedala bir iki sertce basip cekseydiniz.
Basit bir tutukluk ise gecerdi.Daha ciddi kirilma yada servis disi durum ise degisir.
Ozellikle Jimny'yi bilmem ama endiselenmeyecek bir rakama hallolacagini saniyorum.

dün aksam benimde basıma geldi durup dururken fren pedalının üst tarafında müşür var sağa veya sola cevirince yuvasından cıkıyor benimki gevşemişti biraz tam yerine oturttum düzeldi..

evet çözmustuk sorunu, muşur ıcındekı yay işlevini yitirmiş, bi kaç uğraşla düzeldi 20 TL ye yaptırdım,

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,911
Kayıtlı Üye Sayımız
166,711
Kaydolan Son Üyemiz
konyageziturizm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR