fiochhi' Alıntı:MERHABALAR 2004 MAKYAJLI FL İÇİN KOL DAYAMA ÖNERİNİZ VARMIDIR MARKA MODEL YADA ORJİNAL BEJ KREM RENK DERİ ARAÇ. XENON TAKTIRANLAR İSE HANGİ MARKA ÖNERİR VE ARIZA İLE İLGİLİ BİR PROBLEM VARMIDIR
fiochhi' Alıntı:kol dayama için kesinlilkle koltuğu kestirmem ingilterede orjinalini yapmışlar linki bu http://cgi.ebay.com/Landrover-Freelander-Rover-1-OEM-Armrest-TOP-/130447595473?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1e5f4857d1#ht_3487wt_905 yazın gidince alacağım. xenon için ise cenmax kullandım çok iyi bir montaj yapıldı. görüntü olağan üstü fakat dediğiniz gibi göz alıyor o yüzden farları biraz düşürüyorum ayarlarından ozaman çok zarar vermiyor kullanıcılara kol dayama için irtibata geçtim aynı zamanda diğer parçalarda buradan çok daha ucuz stepne koruma kılıflarınıda 15 pounda satıyorlar hemde çok güzel ve orjinal arka stop lambalarına borusan 48euro + kdv isterken yani 130 tl yi buluyor ingilterede 18 pounda alabiliyorum saygılar...
Vetihsan' Alıntı:15 liradan 900 hatta 1500 liraya kadar sis farları var ancak ne nedir? Hangisine kaç para verilir, verdiğin paranın değerini karşılarmı bilmiyorum. Bir sağlıkçı olarak pek elektrikten anlamıyorum. Köy yoluna girdiğimde uzağı rahat görebileceğim, sistede önümü aydınlatacak yerden bir sis farı yada hem yerden hemde tepeden 4 tane sis farı çok hoş ve kullanışlı olurdu hani. Şöyle güveneceğim 150-300 arası bir takım beyaz sis bulsam ( alta kısa menzilli, üste yayılan türden uzak menzilli ) tepesine atlayacağım ancak bilmeyince de alınmıyor. Konu ile alakalı önerilerinizi ve fiyatlarınızı bekliyorum dostlar.
Sağlıcakla kalın
Vetihsan' Alıntı:Aracımda sis lambası adına bişey yok. Arkada var geri sis lambası. Ancak geriyi aydınlatan lamba güzel fikir teşekkür ederim. Araca fazla zarar vermeden fazlada dikkat çekmeyen lambalar takmaya niyetim var. Marka, model fiyat ve satın alınacak yer konusunda bilgiler verirseniz çok memnun olacağım.
Tekrardan teşekkür ederim.
Vetihsan' Alıntı:Orjinal yer yok tamponda. Benimkisi 2001 2.5 V6 Arka tarafa geri vitese takınca arkayı net bir şekilde görmem için sanırımki Yedek Tekerin alt tarafına arkayı netçe görebileceğim (köylerde geri geri uzun ve dar yollarda gece gidebileceğimi düşünerek) yaylımcı bir sis iyi olur. Ufak ve göze çarpmayan bir lamba çok iyi olurdu kanımca. Birde bu arka lambayı geri vitese takınca otomatik yanacak şekilde ayarlayabilirsem sanırım iyi olurdu. Buralarda (Sivas - Kayseri) uygun bir ön sis bulabileceğimi sanmıyorum. Bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum.
iyi akşamlar.