Freelander Üst Kapak Sorunu Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan akdora06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,689

akdora06

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar.Benim 2000 model 1.8 i GS araç sahibiyim (yeni aldım) sorunum üst kapaktan motor içine ve buji bölümüne su alması bunun için bir özel birtamirciye gittigimde sadece üst kapak sökümü için gerekecek parça veya tamir masrafı hariç işçilik olarak 500 tl istedi bilgisi olan ricaetsem bu fiyatın yüksekmi yoksa normalmi oldugunu yazarsa memnun olurum teşekkür ederim

Etiketler

Ynt: Freelander Üst Kapak Sorunu Yardım

teşekkür ederim daha önce birkaç defa sökmüş çok zorlu bir iş oldugunu söylüyordu

Üstad bu araçlar sorunlu araçlar .Yaptıracağınız iş conta değişimi gibi görünsede.Kapak söküldüğünde silindir blok yüzeyinin ölçülmesi gerekiyor,eğer silindirler olması gereken seviyeden aşağıda ise takacağınız conta kısa zamanda tekrar benzer problem yapacaktır.Yoksa bu kapak contasını her tamirci değiştirebilir tabiki...

daha önce sökülmüş tamir görmüş. aynı söylediginiz gibi birsüre tekrar aynı sorunu çıkardı. büyük ihtimal degişmesi gerekecek tabiki yeni veya çıkma bir üst kapak bulabilirsek. artık nerden ve nasıl bulabileceksek oda ayrı bir sorun.

çıkma yada yeni her türlü parçada yardımcı olabiliriz saygılar. ADEM KARNUÇU TEL:0536-287-75-56

Bu hafta içi üst kapak sökülecek. Parçanın durumuna göre sizi arayacağım ilginiz için teşekkürler.

nezaman isterseniz araya bilirsiniz.umarım fazla bişey çıkmaz.saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR