landscape' Alıntı:Merhabalar öncelikle düzelteyim.Türkiye marketine ithal edilen Freelander ların hepsi sunroofludur,(bir şekilde yurt dışından gelenlerden bahsetmiyorum. Hse paket aracın en dolu versiyonudur.
Tam deri koltuk (tam deri diyorum,kenarları deri ortası süet olan değil)
Koltuk ısıtma
6 lı cd player ve Harman Cardon lu müzik paketi (bagajda avadanlık kapağına monte subwoofer bulunur)
Cruise Control
PDC(arka)
Ön sis farları
Ön camda ısıtma
Elektrikli katlanır ayna alacağınız araçta bunların hepsi varsa araç gerçek HSE dir....
Merhabalar pdc sistemi nedir açıklayabilirmisiniz?
Slm, öncelikle yeni bir Freelander aldığım için bu konudaki bilgilere ihtiyacım var, bu saydığınız özelliklerden hangisi yoksa kesinlikle HSE cihaz değildir, mesela benim araç 2004 model 6 lı cd player yok ama diğer özellikler mevcut, ayrıca bu arabanın herhangi bir yerinde HSE yada SE diye yazmazmı?Cevabınız için teşekkür ederim..landscape' Alıntı:Merhabalar öncelikle düzelteyim.Türkiye marketine ithal edilen Freelander ların hepsi sunroofludur,(bir şekilde yurt dışından gelenlerden bahsetmiyorum. Hse paket aracın en dolu versiyonudur.
Tam deri koltuk (tam deri diyorum,kenarları deri ortası süet olan değil)
Koltuk ısıtma
6 lı cd player ve Harman Cardon lu müzik paketi (bagajda avadanlık kapağına monte subwoofer bulunur)
Cruise Control
PDC(arka)
Ön sis farları
Ön camda ısıtma
Elektrikli katlanır ayna alacağınız araçta bunların hepsi varsa araç gerçek HSE dir....
Ynt: freelander hse-se donanım farkı
Slm, öncelikle yeni bir Freelander aldığım için bu konudaki bilgilere ihtiyacım var, bu saydığınız özelliklerden hangisi yoksa kesinlikle HSE cihaz değildir, mesela benim araç 2004 model 6 lı cd player yok ama diğer özellikler mevcut, ayrıca bu arabanın herhangi bir yerinde HSE yada SE diye yazmazmı?Cevabınız için teşekkür ederim..
Ynt: freelander hse-se donanım farkı
Merhaba
SE pakette yanlış hatırlamıyor isem;
Deri- süet koltuk tekli cd-radyo Dört cam elektrikli
elektrikli aynalar Abs-tc-hdc zaten standart ,sunroof,klima,çift airbag hatırladığım bunlar...
Elektrikli katlanır aynalar, park sensörü, çok nadir olarak dijital klimaHSE’de ekstra olan şeyler:
-ön cam ısıtma
-cruise control
-koltuk ısıtma
-ful deri koltuk
-harman kardon marka 6lı ses sistemi
Lr1 araçlarda esp yokmrb, 2006 freelander 2.0td4 HSE model de ESP varmı?
Elektrikli katlanır aynalar, park sensörü, çok nadir olarak dijital klima
Lr1 araçlarda esp yok
sadece 4x4 yol tutuş yeterli midir?
yol stabil kontrol eden sistem varmı?
2 adet airbag gözüküyor doğrumudur?
perde veya koltuklarda airbag varmı?
sadece 4x4 yol tutuş yeterli midir?
yol stabil kontrol eden sistem varmı?
2 adet airbag gözüküyor doğrumudur?
perde veya koltuklarda airbag varmı?