Freelander Arka Travers Sorunu :

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mecevik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,701

mecevik

Yeni Üye
Ankaradan metin herkese selamlar. uzun süredir takip ettiğim bu forumda ilk günüm herkese başarılar diliyorum ..........gelelim sorunuma: aracım 99 freelander model 1.8 i bütün bakım ve eksikleri giderildikten sonra şimdi bir problemle karşılaştım, tam sağ yada tam sol yaptığımda. aracın arlasından kopacak gibi çatırtı geliyor. uzun lafın kısası, uzun uğraşlardan sonra travers askısını tutan saplamalarda sorun olduğunu belirttiler bir çok tamir şekli çıkaran ustalardan hangisinin doğru çözüm üreteceğinden emin olamadım. kaynak, traversi indirip yerine saplama, vs vs sorun ile ilgili tecrübesi olan arkadaşlar kalıcı bir çözüm önerinizi bekliyorum. ayrıca farklı farklı onarım bedelleride anlaşılmaz. yardımlarınız bekliyorum

Etiketler
Ynt: Freelander Arka Travers Sorunu :

travers komple indirmene gerek yok bir tarafını aşağı indir çatlak yerin üzerine geniş bir pul kaynattır, sonra diğer tarafı aynı şekilde sorunun en basit çözümü bu....

Ynt: Freelander Arka Travers Sorunu :

öncelikle aramıza hoş geldiniz.Traversi komple indirin derim. dört saplaması var. ve diğer birkaç bağlantı. Sağlıklı bir tamirat olması bakımından. Travers vikoz kaplin arızası sebesiyle bu hale geliyor, arazi şanzmanı ve arka diferansiyel sırada bozulmak için bekliyor haberiniz olsun. Kaplininiz arızalı ise mutlaka değiştirin zira açabileceği masrafın yanında tra
vers tami,ri devede kulak kalır. Viskoz kaplin arızası adlı yazıyı incelemenizi öneririm.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR