Freelander 2,5 V6

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan goodman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,258

goodman

ml 270 cdi
Yer
istanbul
2001 MODEL FREELANDER 2,5 V6 ISITMALI DERİ KOLTUK ÖN ARKA BARLAR YAN BASAMAKLAR
139000 KM DE ARAÇ OKTAY USTA VE MOTOKAR TARAFINDAN BİLİNİYOR.AZ MASRAFI VE LASTİK İHTİYACI VAR.
27000 YTL DÜŞÜNDÜĞÜM FİYATTIR.TSK

Etiketler
Ynt: Freelander 2,5 V6

Aracın özelliklerini anlatan başka bir siteye yönlendirme LİNKİ kabul edilmemektedir.

Araç Satışı İlanı Vermeden Önce Mutlaka Okuyunuz: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13716.0

Aracın fotoğraflarını bu başlık altında ekleyebilirsiniz...

tsk.ama tek resim yolladığım halde dosya büyük hatası veriyordu.beceremediğimden verdim

arkadaşlar ev alacam.arabamı satamıyorum.insafsız galeriler öldürüyor fiyatını.bari anlayana satayım dedim hala kimse ilgilenmedi.
fiyatta pazarlık payı var.ve hatta dürüst söyleyeyim 25,000 ytl son fiyat olarak düşünüyorum.bunu da yazayım.selamlar

araba şu an 147binde.o zamanki fiyatımdı bu.şu an 20000 tl istiyorum.araç motor istiyor.serviste 4500-5000 tl masraf çıkar dediler. ben de motoru açmayı göze alamadım.bu yüzden anlayan birine satmak istiyorum.tsk.

aracın motoru komple yapıldı.uzun süredir satmaktan vazgeçmiştim ancak tekrar satmaya karar verdim.yapılı bir disco2 veya xj ile takas düşünüyorum.araç satış fiyatım 25000 dir.farklı fiyatta takaslarda aradaki fark nakit verilir.gerçi böylesi arazi kabiliyeti sınırlı bir aracı off roadçılara satmaktan yana ümidim az olsada belki bir ilgilenen çıkar umudundayım.
aracımın sahibinden de ilan nosu( 10145508 ).hepinize teşekkürler.

aracın birkaç fotosunu daha koyuyorum.

10145508_50b.jpg

10145508_nl3.jpg

10145508_33x.jpg

10145508_vez.jpg

arkadaşlar aracım satılmıştır.daha doğrusu ısuzu d-max 4*4 ile takas ettim.yetkili arkadaşlar ilanı silebilirler.tşk.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR