EFEF
Kamp I
Ynt: Fransa_provence 2015 Lavanta Gezimiz
Hüseyin bey paylaşımlarınız için teşekkürler.Sonja,Hanıma ve size selamlar.
Hüseyin bey paylaşımlarınız için teşekkürler.Sonja,Hanıma ve size selamlar.
EFEF' Alıntı:Hüseyin bey paylaşımlarınız için teşekkürler.Sonja,Hanıma ve size selamlar.
Ynt: Fransa_provence 2015 Lavanta Gezimiz
Fatih Bey çok teşekkürler ve bizden de candan selamlar.
Gezi esnasında çektiğim bir videoyu daha yüklüyorum. Sault şehri yakınlarında . Fransa‘ nın Provence bölgesi dünyaca tanınmış bir yer olmasına rağmen çift şeritli yollar fazla değil. Video gittiğimiz yollar hakkında bir fikir verebilir.
Hüseyin Bey.,
Hüseyin bey Merhaba
Videoyu izledim .O kadar dinlendirici ve huzur vericiydi ki size teşekkür edemeden duramadım.
Bu videolardan varsa izlemek bize mutluluk verecektir.
İyi akşamlar
İbrahim T.Adalı
Fransa Provence gezimizde çok beğendimiz yerleri aşağıdaki Pdf dosyada topladım. Fransa‘ nın bu güzel bölgesini gezmek isteyenlere faydası olursa sevinirim.
Hüseyin bey, videoyu şimdi izledim, lavanta görüntüleri arasında seyahat etmek çok hoştu. Ama bu yoldan biz geçmeye kalksak sanırım yolu bitiremezdik. Çünkü eşim her gördüğü lavanta tarlasında durup toplamak ve koklamak isterdi. ondan sonra da çiçeklere karşı allerjisi olduğundan başlardı hapşurmaya...
Ağustos başında çıktığımız 1 haftalık "serin yerlere kaçış" yolculuğumuzda geçtiğimiz Denizli'nin Güney ilçesinden Uşak'a giden yolla sizin yolunuzun görüntüleri hemen hemen aynı. Aradaki farklar; Lavantaların olmaması, çam ağaçlarının cinslerinin değişik olması ve tabi ki birinin Almanya'da birinin Türkiye'de olması...
Bu arada kamera görüntüleri sanırım araç kamerasından, sarsıntısız ve kaliteli bir çekim yapmışsınız. Ben de de bir tane var ama hiç kullanmayı denemedim. Bu aralar üşengeçliğim biraz üstümde.
Paylaşımınız için teşekkürler...
Çok Teşekkürler Harika Bilgiler....