57ahmetbasar34
BAŞAR..
Ynt: Fotoğraftaki Land Rover Lastikleri ?..
Araç güzel gözüküyor , hoşuma gitti
Araç güzel gözüküyor , hoşuma gitti
nrlates' Alıntı:Teşekkürler. Aracın bitmenisini bütün yaz bekledim. Halada tam olarak bitmedi. Bu gün yollara tam aralak çıkıcam. Bundan sonraki aracım kesinlikle Discovery 1 olacak. Ne dersiniz..
sizden ricam olacak eğer ilanınız güncelse ilk önce 110 luk defender e uyarmı ve bana lastiklerin cantları ile birlikte ölçü ve fiyat olarak bilgisini verirmisiniz. teşekkür edrim muhtemelen 2 hafta içerisinde aracımı alacağım.nrlates' Alıntı:Fotoğraftaki lastikleri satmayı düşünüyorum. Ama ölçülerine bilmiyorum ilgilenen olursa öğrenebilirim.
teşekkür ederim sizden haber bekliyeceğim.nrlates' Alıntı:lastiklerin satıışı hala güncel ustanın yanına gidince lastiklerin ve jantların ölçüsünü not alıp size bildiricem.
57ahmetbasar34' Alıntı:öncelikle teşekkür ederim abim dee şimdi ilk önce 35 mi yapmak mı lazım abicim ? ben hiç anlamdım dediğinizi ? ben benm aracı (1.resim) aracı nasıl bu araca çevirebilirim (2.resim) ne nekadara gelir abicim , eğer müsaitseniz lütfen bi anlatıverin , teşekkür ederim ayrıca bu saatte benmle uğraştığınız için , ben bu konularda daha gencim , yaşımda 21 daha , arabayı da yeni aldım fazla bilgim yok o yüzden. bide bu 1.resimdeki araç benm değil , benmki kaportada şuan , bu benmkinin aynı die bunu koydum örnek
(resim 1) (resim 2)