Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu hafta var aslında ama cumartesi ve ben malesef o gün çalışıyorumsiz neler yapıyosunuz varmı etkinlikleriniz yakın zamanda size katılalım...Bu hafta İstanbuldan gelen grupla Akıncılara tepki yürüyüşü var aslında
bizdede henüz bir etkinlik yok planda yok geçenlerde keşif gezisi yaptık 80 cm kar var dağlarda yürünmüyor bile ama önümüzdeki ay sanırım acısını çıkartacagız
İstanbuldan kaç kişi gelir bilmiyorum Murat ama bizim grup önceki gibi olur zaten tepki yürüyüşü olacak bu ocaklar için şelaleye çıkıp gelcekler sonra sizin köydeler çayınızı içeceklerama ben yokum gelemiyorum çalıştığım için
ben olamayacam malesef önemli işlerim var ben sonra bu konuyu detaylı bir şekilde anlatacam sana şimdi kimsenin tadı kaçmasın sakarya grubu gelsi gezsinler sitres atsınlar güzel bir etkinlik olacak pilav verilecek busefer
Bende Sapanca Faaliyetlerim sırasında çektiğim fotoğrafları dört mevsime yayarak paylaşmak istedim sizlerle.Fotoğraflar farklı makinelerden çekildiği ve boyutlarıyla biraz oynadığım için kaliteleri çok yüksek değil ama umarım beğenirsiniz.
4 MEVSİM
İLKBAHAR:
İlkbaharda Doğayı uyandırmak için doğuyor güneş Gölün üzerinden...
YAZ:
Yaz Gelince...
SONBAHAR:
Kahverengi ve yeşilin tonlarına büründü dağlar